Ağrı il özel idaresi mühendis alım ilanı

İlan Giriş : 22 Şubat 2010 11:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ağrı il özel idaresi mühendis alım ilanı

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Ağrı İI Özel İdaresi Genel Sekreterliği bünyesinde 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu'nun 36. ve 5393 Sayılı Belediye kanununun 49. maddesinin 3. fıkrasına göre; 2 İnşaat Mühendisi ve 1 Makine Mühendisi tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılacaktır.

1-Sözleşmeli çalıştırılacak personel için başvuruda istenen belgeler;

a) İş talep dilekçesi.

b) Öğrenim diploması yada mezuniyet belgesinin aslı veya tasdikli sureti.

c) Üç (3) Adet vesikalık fotoğraf.

d) Sabıkası bulunmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından son üç ay içinde alınmış belgenin aslı.

e) Nüfus cüzdan sureti.

f) Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, ertelemiş veya muaf olduğunu gösteren belge.

g) Özgeçmişi.

2- Başvuru Tarihi Başvuru Şekli ve Yeri : Adayların sözlü sınava katılabilmek için yukarıda sayılı başvuru belgelerini ilan tarihinden İtibaren 03/03/2010 tarihine kadar (Mesai günlerinde saat 08.00- 17.00) Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne elden veya posta yolu ile teslim etmeleri gerekir. Bu tarih ve saatten sonra başvurular ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.Eksik bilgi ve belgeler ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3- Sınav: Yarışma sınavı sözlü olarak yapılacaktır. Sınav kurulu adayların çalıştığı alandaki mesleki tecrübe ve bilgi birikimi adayın kavrayış ifade ve temsil kabiliyeti muhakeme gücü görevlendirilecek pozisyona yatkınlık, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup olmadığı da göz önüne alarak her türlü değerlendirme yapmaya yetkilidir.

4- Sınav Yeri Tarihi: Sözlü yarışma sınavı 04/03/2010 tarihinde saat 10:00'da Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği adresinde yapılacaktır.