Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/7312/kizilpinar-belediye-isci-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 11:17

Kızılpınar Belediye işçi alım ilanı

Haber Tarihi : 29 Temmuz 2009 10:16
Kızılpınar Belediye işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Çerkezköy Şube Müdürlüğünden :

AŞAĞIDA BELİRTİLEN İŞYERİNE KURA YÖNTEMİYLE DAİMİ KADROLU NORMAL İŞÇİ ALINACAKTIR

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan Ünite Kamu Kuruluşunun Adı Normal/ Özürlü\ Eski Hükümlü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Nitelikler
Çerkezköy Şube Müdürlüğü Kızılpınar Belediye Başkanlığı Normal Yükleyici ( Loder ) Operatörü 1 İlköğretim (ilkokul ve ortaokul) G Sürücü Belgesi En az 4 yıl deneyimli, E Sürürcü Belgesi En az 2 yıl deneyimli,

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

1. Talep şartlarına durumu uyan adaylar ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Kurum ünitelerimizden şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresinden başvurabilecektir.

2. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki işgünü başvurular kabul edilecektir.

3. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan eğitim durumu, tecrübe, vb. koşullarını taşıyıp taşımadıklarını sözlü sınav/mülakattan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler ve yanlış beyanda bulunanlar nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

4. Adaylar aynı işyerinin aynı tarihlerde birden fazla talebinin yayımlanması halinde durumları uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabilecektir.

5. 31 Ağustos 2009 Perşembe günü saat 09.30 da Kızılpınar Belediyesi Meclis Toplantı salonunda noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır.

6. Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (Öncelliklerden) müracaatta bulunan bu adaylar öncelik hakkını kazandıkları belge tarihleri dikkate alınarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgiler işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

7. Noter huzurunda belirlenecek kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.