Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/6739/temsan-isci-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 28 Mart 2024 Perşembe 21:17

TEMSAN işçi alım ilanı

Haber Tarihi : 07 Mayıs 2009 08:54
TEMSAN işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Ostim Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Normal Daimi İşçi Alınacaktır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Ostim (Ankara) Şube Müdürlüğü TEMSAN Türkiye Elektromekanik Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü Elektrik-Elektronik Mühendisi (702939) 4 Lisans Elektrik-Elektronik Müh. veya Elektronik Mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olmak. Asıl Şart: *Hidroelektrik Santrallerinde; Bobinaj, sargı, jenaratör ve makina dizayn konularında tecrübe sahibi olmak ve belgelendirmek. (çalışma belgesi vs.) Çalışılacak Yer: ANKARA ve Bağlı İş Yerlerinde
Ostim (Ankara) Şube Müdürlüğü TEMSAN Türkiye Elektromekanik Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü Makine Mühendisi (702905) 1 Lisans Makine Mühendisliği bölümü mezunu olmak. Asıl Şart: *Üretim Mühendisliği, Arge ve Dizayn, Kaynak konusunda tecrübe sahibi olmak ve belgelendirmek. (çalışma belgesi vs.) Çalışılacak Yer: DİYARBAKIR ve Bağlı İş Yerlerinde

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine;

* İlanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 Gün içerisinde; herhangi bir İŞKUR İl/Şube Müdürlüğüne Şahsen başvuracakları gibi internet (www.iskur.gov.tr.) üzerinden de başvuru yapabileceklerdir.

* ADAYLAR İŞYERİNİN DURUMLARINA UYAN YALNIZ 1 TALEBİNE MÜRACAAT EDEBİLİRLER

* Merkezi sınav uygulanmayacak öncelikli olarak başvuru yapacak olan adaylar durumlarına ilişkin açıklayıcı belge asılları ile birlikte Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine müracaat edeceklerdir.

* Erkek Adayların Askerlikle ilişiği (Muaf, Yapmış veya Tecilli) bulunmaması gerekmektedir.

* Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını sözlü sınav/mülakat öncesinde (veya sözlü sınav/mülakat sırasında) talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

* Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.

* 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) Katılan, Lisans Mezunları için KPSSP3 Puanı 60 ve Üzerinde Olan Adaylar Başvurabilirler.

SIRALAMA:

* Merkezi Sınav Uygulanmayacak Kişilerden (öncelikli) durumları talep şartlarına uyanlar öncelik belgesi tarihine göre,

* KPSS'ye katılanlar ise, Açık İş Sayısının 2 Katını Geçmeyecek Sayıda olmak üzere PUAN durumuna göre isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte iki ayrı liste halinde İşçi İsteğinde Bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna Gönderilecektir.

*Mülakat/sözlü tarihi ve yeri Kamu Kuruluşu Tarafından Adaylara Bildirilecektir.