• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

MSB, Teftiş Kurulu Başkanlığı, 20 müfettiş yardımcısı alacak

MSB, Teftiş Kurulu Başkanlığı, 20 müfettiş yardımcısı alacak. Son başvuru tarihi 1 nisan 2022
İlan Giriş : 2022-03-22T01:33
Son Güncelleme 2022-03-22T01:41

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCISI TEMİNİ YAZILI SINAV KESİN SONUÇLARI VE SÖZLÜ SINAVA İLİŞKİN DUYURU

1. Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam edilmek üzere 20 (yirmi) Müfettiş Yardımcısı Temini sözlü sınavı 28 Mart-01 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

2. Alım yapılacak unvan için kadro sayısının 4 katı kadar aday sözlü sınava çağrılacaktır. Bahse konu adaylar 20 Şubat 2022 tarihinde uygulanan yazılı sınav kesin sonuçlarına göre sıralanan adaylar arasından belirlenmiştir. 20 Şubat 2022 tarihinde uygulanan yazılı sınav sonuçları sıralamasına göre sözlü sınava çağrılmaya hak kazanan en son adayın puanı (taban puan) 72,8131 dir.

3. Yazılı sınav sonucuna itiraz süresi 14 Mart 2022 tarihinde sona ermiş olup, bu kapsamda itiraz edilen sorulardan; Muhasebe grubundan 2, İktisat grubundan 1, Maliye grubundan 2 sorunun hatalı olduğu tespit edilmiştir. Toplamda 5 hatalı soru değerlendirme dışı bırakılmış ve sınav geçerli sorular üzerinden her bölüm için 100 tam puan üzerinden hesaplama yapılarak değerlendirilmiştir.

4. Adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte Milli Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Daire Başkanlığı Eğitim Merkezi'nde (Emniyet Mahallesi, Celal Bayar Blv. 77-A, 06560 Yenimahalle / ANKARA ) hazır bulunacaklardır.

5. Belirtilen tarihte sınav merkezinde bulunmayan adaylar sınav haklarını kaybedeceklerdir.

6. Adaylar sözlü sınava gelirken Sınav Duyuru Metninde belirtilen belgeleri (Aday başvuru formu, yükseköğrenim diploması veya mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi, güvenlik soruşturması formu, sabıka kaydı, erkek adaylar için askerlik durumuna dair yazılı beyan, nüfus cüzdanı/kimlik kartı sureti, fotoğraf) beraberinde getireceklerdir. (Adayların sınava gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.)

7. Adayların (Cep telefonu, akıllı saat, fotoğraf makinesi v.b.) ses ve görüntü kaydedici cihazlar ile sınav merkezine girişi kabul edilmeyecektir.

8. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri sonlandırılacaktır.

9. Mülakata gelmeden önce ilgili açıklamaları ve duyuru metnini tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.

10. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile tebligat yapılmayacaktır.

11. Kesin sınav sonuçları ve sözlü sınav tarihlerini öğrenmek için tıklayınız.

BAŞVURU FORMU indirmek için tıklayınız.

GÜVENLİK SORUŞTURMASI FORMU indirmek için tıklayınız.

SINAV DUYURU METNİ indirmek için tıklayınız.

Memurlar.Net
3 hafta önce Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 45 sözleşmeli personel alacak 3 hafta önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 41 sözleşmeli personel alacak 5 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığı 16 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce TÜBİTAK 236 personel alacak 1 hafta önce Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 65 sözleşmeli personel alacak 5 gün önce Orman Genel Müdürlüğü 64 Geçici İşçi Alacak Dün Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 62 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 11 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Kültür ve Turizm Bakanlığı 17 personel alacak