Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/61381/diyanet-isleri-baskanligi-30-ogretmen-alacak.html
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 09:54

Diyanet İşleri Başkanlığı 30 öğretmen alacak

Diyanet İşleri Başkanlığı 30 öğretmen almak için ilana çıktı. Başvurular 11 Ekim'de sona erecek.

Haber Tarihi : 27 Eylül 2021 09:04
Diyanet İşleri Başkanlığı 30 öğretmen alacak

D U Y U R U

Diyanet İşleri Başkanlığımız Taşra Teşkilatı dini yüksek ihtisas/eğitim merkezlerinde münhal bulunan ve aşağıdaki tabloda bilgileri yer alan "öğretmen" kadrolarına sözlü sınav sonucuna göre kurum içi naklen atama yapılmak üzere alım yapılacaktır.

Kur'an-ı Kerim öğretmeni için;

Başkanlığımızca düzenlenen aşere, takrib, tayyibe kursu mezunu olmak veya bu alanlarda yetkinliği Başkanlığımızca tespit edilmiş olmak.

Dini musiki öğretmeni için;

Aşağıdaki şartlardan birini taşımak,

III. SINAVA İLİŞKİN TEBLİGAT VE DUYURULAR

1. Sınav ve sonuçları ile ilgili bütün duyurular Başkanlığımızın internet sitesinde ve aynı sitedeki İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü sayfasında ilan edilecektir. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

2. "Sınav Giriş Belgesi" alma ve sınav sonuç öğrenme işlemleri adaylar tarafından "https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav" adresi aracılığıyla gerçekleştirilecektir.

IV. SINAVIN ŞEKLİ, YERİ, ZAMANI ve KONULARI

Kur'an-ı Kerim öğretmeni için;

Dini musiki öğretmeni için;

V. SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

1. Adaylar; sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını sonuçların yayımlandığı tarihten itibaren 7 (yedi) gün içinde bu duyurunun "İLETİŞİM" başlığında belirtilen "Yazışma Adresi"ne yapacaklardır. Belirtilen süre içerisinde ulaştırılmayan ve "DİĞER HUSUSLAR" başlığında belirtilen şekilde yapılmayan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

2. İtirazların sonucu itiraz sürelerinin sona erdiği tarihten itibaren en geç 15 (on beş) gün içinde incelenerek adaylara bildirilecektir.

VI. DEĞERLENDİRME ve BAŞARI SIRALAMASI

VII. DİĞER HUSUSLAR