Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/59440/yildiz-teknik-universitesi-ogretim-uyesi-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 28 Mart 2024 Perşembe 16:15

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Yıldız Teknik Üniversitesi, son başvuru tarihi 5 temmuz 2021, Eğitim Fakültesi, Yüksek lisans ve doktorasını Eğitim Yönetimi alanında yapmış olup, doçentliğini Eğitim Bilimleri alanında almış Eğitim Yönetimi ve Eğitim Politikalan konularında çalışmaları olan Öğretim Üyesi 25 akademik personel alacak.

Haber Tarihi : 21 Haziran 2021 01:13
Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile "Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği"nin ilgili hükümleri uyarınca daimi statüde Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların, ilgili Kanunda belirtilen şartları ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan "Yıldız Teknik Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri"ni sağlıyor olması gerekmektedir. Ancak Üniversitemiz Yönetim Kurulunun 04.05.2021 tarih ve 2021/07-22 sayılı kararı ile Üniversitemiz Senatosunun 10.06.2021 tarih ve 2021/05-24 sayılı kararına istinaden AYDEK ölçütlerinin Geçici 2 nci maddesinde belirtilen, asgari/azami puan kriterlerinde yer alan "proje" koşulu bu ilanda yer alan kadrolara başvurularda aranmayacaktır. AYDEK ölçütlerinin son haline https://aydck.yildiz.cdu.tr/Contcntl ilcs/AYDEK_YONERGE_2021.pdf linkinden ulaşılabilmektedir.

İlgili kadro başvuru süreçleri https://aydck.yildiz.cdu.tr/ web sitesi üzerinden yürütülecektir. Yıldız Teknik Üniversitesi personeli olan başvuru sahipleri belirtilen web sitesine giriş için mevcut (USIS/EBYS) kullanıcı adı ve şifrelerini kullanabileceklerdir. Yıldız Teknik Üniversitesi personeli olmayan ve ilan edilen ilgili kadrolara başvurmak isteyenler https://aydek.yildiz.edu.tr/Home/OnBasvuru adresinden şifre talep formu ile TC kimlik numarası, ad ve soyadı bilgilerini belirterek geçici kullanıcı adı ve şifre edinme başvurusunu çevrimiçi olarak gerçekleştirebileceklerdir.

Başvurunun komisyon ve jüri değerlendirme aşamaları tamamlandıktan sonra AYDEK şartlarının sağlandığını/sağlamadığını gösteren AYDEK Sonuç Belgesi ilgili Eakülte Sekreterliğinden alınabilir.

Kadro Başvuru Süresi. Yeri ve Şekli:

Başvuru süresi, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

Adaylar başvurularını:

Profesör ve Doçent kadrosu için: "YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYDEK VE KADRO DEĞERLENDİRME BAŞVURU FORMU VE HAK SAHİPLİĞİ BEYANI" belgesinin imzalanmış ve paraflanmış bir nüshası ile ilgili Fakülte Sekreterliğine, başvuru süresi içinde şahsen/posta yoluyla iletmelidir. Belirtilen sistem üzerinden tamamlanmayan ve ilgili formu teslim edilmemiş olan başvurular değerlendirmeye alınmayacak, posta ile yapılacak başvurularda, postadaki gecikmeler nedeniyle son başvuru tarihinden sonra Kuruntumuza ulaşan başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar, ilan edilen kadrolardan yalnızca birine başvuru yapılabilecektir.

NOT 1: Yabancı ülkelerden alınan diploma/unvanların Yükseköğretim Kurulu veya Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

2: İlgili Kanun ve Yönetmeliklerin son haline www.mevzuat.gov.tr adresinden ulaşılabilmektedir.

Süreçle ilgili yardım ve destek için: aydek®}yildiz.edu.tr


Kaynak : Resmi gazete