İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Alım İlanı

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu, son başvuru tarihi 28 haziran 2021, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri, Kimya bölümü lisans mezunu olmak, Alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak, Kimya Anabilim Dalında doktora yapmış olmak, Yükseköğretim Kuramlarında 5 yıl ders verme tecrübesine sahip olmak. Alanında akademik yayınları olan Öğretim Üyesi 2 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 14 Haziran 2021 01:48, Son Güncelleme : 14 Haziran 2021 01:54
İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Alım İlanı

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden:

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca Meslek Yüksekokulumuzun aşağıda programları belirtilen unvanlarda tam zamanlı olarak öğretim üyeleri alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki şartları haiz olmaları gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanmak isteyen adayların, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği' nin 6. maddesinde belirtilen şekilde, özgeçmişini, Doktora belgesini, noterden tasdikli veya resmi kurumlarca onaylanmış mezuniyet belgelerini, yabancı dil belgesini, 4 adet fotoğrafını, bilimsel çalışma ve yayınları ile bunlara yapılan atıfları 4 adet dosya ve 4 Adet CD halinde dilekçelerine ekleyerek, ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliği onaylanmamış diplomayla ve eksik evrakla başvuranların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvuru Adresi: Esentepe Mah. Büyükdere Cad. No: 100 Şişli / İSTANBUL