Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/57771/fenerbahce-universitesi-ogretim-elemani-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 03:19

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Fenerbahçe Üniversitesi, son başvuru tarihi 26 mayıs 2021, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği alanlarından birinden lisans mezunu olmak. YDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından kabul edilen dil sınavlarından 80 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip Öğretim Elemanı 1 akademik personel alacak.

Haber Tarihi : 12 Mayıs 2021 00:40
Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Fenerbahçe Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Araştırma Görevlisi alınacaktır.

09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanları Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamındaki koşulları ve ilanda belirtilen özel şartları sağlayan adaylar, aşağıda belirtilen başvuru belgelerini insanka [email protected] e-posta adresine gönderebilirler. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.


Kaynak : Resmi gazete