Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/57379/ozyegin-universitesi-ogretim-elemani-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 28 Mart 2024 Perşembe 23:54

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Özyeğin Üniversitesi, son başvuru tarihi 29 nisan 2021, Yabancı Diller Yüksekokulu,Fakültelerin İngilizce Öğretmenliği, İngilizce Dil Bilimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim Tercümanlık, Çeviri bilim (İngilizce) bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve en az tezli yüksek lisans eğitimini tamamlamış Öğretim Elemanı Alacak.

Haber Tarihi : 15 Nisan 2021 01:55
Özyeğin Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 31. maddesi ile "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre Öğretim Elemanları alınacaktır. Başvuracak adayların, 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamındaki koşulları taşıması ve istenen belgeleri tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

1. Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi başvuruları için başvuru formu (https://www.ozyegin.edu.tr/tr/yabanci-diller-yuksekokulu/scola-olanaklari adresinden ulaşabilirsiniz.), diğer Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi başvuruları için serbest formatta başvuru dilekçesi

2. Özgeçmiş ya da YÖK Formatlı Özgeçmiş (Dört A4 sayfayı geçmemelidir ve en az bir referans e-posta ve iletişim bilgileri ile belirtilmelidir.)

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4. Öğrenim Belgeleri (Lisans diploması, Lisans Transkripti (GPA notu için şarttır) (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması, denklik belgesinin ibrazı gerekmektedir, e-Devletten alınan belgeler geçerlidir.)

5. ALES Belgesinin Fotokopisi (Belgenin kontrol kodlu ve barkodlu olması gerekmektedir.)

6. YDS ve dengi Yabancı Dil Belgeleri fotokopileri(Belgenin kontrol kodlu ve barkodlu olması gerekmektedir.)

7. Varsa yayınların kopyası

8. Erkek adaylar için askerlik terhis veya tescil belgesi kopyası

Adayların son başvuru tarihi mesai bitimine kadar yukarıda belirtilen evrakları e-posta yoluyla Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi için ([email protected]) adresine diğer başvurular için ise ([email protected]) adresine ulaştırmaları gerekmektedir. Eksik belgelerle başvuru ve süresi içerisinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir. Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar Üniversitemizin web adresinde (https://www.ozyegin.edu.tr) yayınlanacak olup tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.


Kaynak : Resmi gazete