Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/57378/ozyegin-universitesi-ogretim-uyesi-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 13:58

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Özyeğin Üniversitesi, son başvuru tarihi 29 nisan 2021, Doktorasını İşletme disiplini altında İşletme alanında yapmış, Kişi-Çevre Uyumu, Çalışan Proaktifliği, İşe Adanmışlık, İK Uygulamaları, İş Bağlılığı ve İş Tükenmişliği konularında uzmanlaşmış, İşletme Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimari Tasarım alanında doçentlik unvanı almış, eski doku içinde yeni yapı konusunda uzman Öğretim Üyesi 15 akademik personel alacak.

Haber Tarihi : 15 Nisan 2021 01:52
Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı iş Kanunu hükümlerine tabi olarak öğretim üyesi alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. Öğretim Üyeleri kadrolarına başvuracakların; bölümü belirtir bir dilekçenin ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) YDS ve dengi Yabancı Dil Belgeleri ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını (Doktor Öğretim Üyesi başvurusu için 3 takım, Profesör ve Doçent başvuruları için 5 takım) vermeleri gerekmektedir.

Başvurular posta ve e-posta yoluyla yapılır. Posta yoluyla gönderilecek belgelerin bir örneğinin aşağıdaki e-posta adresine de iletilmesi önemle rica olunur.

Profesör ve Doçent başvuruları için posta adresi: Özyeğin Üniversitesi YÖK İlişkileri Koordinatörlüğü Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mah. Orman Sok. 34794 Çekmeköy - İSTANBUL Doktor Öğretim Üyesi başvuruları için posta adresi: Özyeğin Üniversitesi (ilgili fakülte veya yüksekokul) Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mah. Orman Sok. 34794 Çekmeköy - İSTANBUL, E-posta adresi: ([email protected])

Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz.

Duyuru Başlama Tarihi : 15.04.2021

Son Başvuru Tarihi : 29.04.2021

Duyurulur.


Kaynak : Resmi gazete