Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/57329/atasehir-adiguzel-meslek-yuksekokulu-ogretim-uyesi-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 28 Mart 2024 Perşembe 23:40

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Alım İlanı

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu, son başvuru tarihi 27 nisan 2021, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri, Aşçılık, Doçentlik unvanını Yönetim ve Organizasyon alanında almış Profesör, Öğretim Üyesi 1 akademik personel alacak.

Haber Tarihi : 13 Nisan 2021 01:45
Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Alım İlanı

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden:

Meslek Yüksekokulumuzun aşağıda belirtilen programına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 26. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Yönergesinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamış olmak koşulu ile tam zamanlı Öğretim Üyesi (Profesör) alınacaktır.

ilan edilen kadroya müracaat edecek adayların aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne şahsen/posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir. internet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Yurtdışından alınmış diplomaların, Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı'nca denkliğinin onaylanması gerekmektedir. Son başvuru tarihi ilanın Resmi Gazete'de yayımlanma tarihinden itibaren 15 gündür. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar Meslek Yüksekokul Müdürlüğüne ulaşması gerekmektedir. Postadaki gecikmelerden Meslek Yüksekokulumuz sorumlu değildir.

Profesör Kadrosuna Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

Adayın başvurduğu kadroya ait anabilim dalı ve tüm iletişim bilgilerini içeren dilekçe.

Özgeçmiş (YÖK formatında).

Nüfus Cüzdan Fotokopisi.

iki Adet Vesikalık Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş).

Adli sicil kaydı.

Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge (Terhis, tecil, muaf).

İkametgah belgesi.

Kişisel veri kullanımı dilekçesi.

Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik Belgelerinin noter onaylı suretleri. (Yurtdışından alınan tüm diplomaların ilgili makamlarca denkliğinin alınmış olması gerekmektedir.)

Doçentlik unvanı aldıktan sonra en az beş yıl başvurulan Profesörlük ile ilgili bilim alanında çalıştığını gösterir belge (Profesörlüğe Yükseltilmelerde).

Varsa merkezi Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgeleri.

Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanların, çalıştıkları kurumdan alacakları hizmet belgeleri.

T.C. Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Yönergesi Öğretim Üyeleri İçin Akademik Değerlendirme Formu.

Bilimsel Çalışma ve Yayınları kapsayan 6 (Altı) Takım Dosya.

Başvuru için gerekli belgelerin Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvuru Adresi: (Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu) Yenişehir Mahallesi Barajyolu Caddesi Çağlayan Sokak No: 18 Ataşehir/istanbul, Tel: (0216) 4557770

Başvuru dilekçesi ve Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Yönergesine, https://www.adiguzel.edu.tr/yonergeler adresinden ulaşılabilmektedir.


Kaynak : Resmi gazete