Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, son başvuru tarihi 22 nisan 2021, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Metalurji Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği veya Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümlerinden Birinden Lisans Mezunu Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Alanında Yüksek Lisans ve Doktora Yapmış Profesör, Öğretim Üyesi 1 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 08 Nisan 2021 03:11, Son Güncelleme : 08 Nisan 2021 03:14
Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğünden:

1 - Üniversitemiz akademik birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve 12/06/2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği' nin ilgili maddeleri ile Üniversitemizin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi (11.06.2019 tarihli ve 2019/04/01 sayılı Senato Kararı, YÖK Genel Kurulu'nun 04.07.2019 tarihli Kararı) Esasları uyarınca, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamış olmak koşuluyla, aşağıda bölüm ve anabilim dalı itibariyle unvanları belirtilen öğretim üyeleri alınacaktır.

2 - Profesör kadroları daimi statüde olup, bu kadrolara başvuracak adaylar dilekçelerine başvurdukları birimi, anabilim dalını, ilan açıklamalarını ve başlıca araştırma eserini belirterek, ekinde özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora, doçentlik belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, 3 adet fotoğraf, askerlik durum belgesi, adli sicil belgesi (son bir ay içinde alınmış) ve yayın listesi (başlıca araştırma eseri belirtilmiş) ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 1 (bir) adet takım dosyayı, özgeçmiş ve eserlerini içeren elektronik ortamdaki 6 (altı) adet CD veya taşınabilir belleği, "Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Yükseltilme ve Atanma Yönergesi" ne göre düzenlenen "Öğretim Üyeliğine Başvuracak Adayların Yayınlarını Değerlendirme Formunu" da ekleyerek Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü'ne müracaat etmeleri gerekmektedir.

3 - Başvuruda bulunacak adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü'ne şahsen ya da posta yolu ile başvurmaları gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir. Posta/kargo yolu ile yapılan müracaatlarda yaşanan aksaklıklardan Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır. Adayların başvuru dilekçelerinde yazışma adresleri ile telefon numaralarının bildirilmesi gerekmektedir. ilan şartlarına uygun olmadığı anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

4 - Yurtdışında alınmış diplomaların onaylı suretleri ile denklik belgelerinin alınmış olması şarttır.

5 - Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

6 - Başvuru adresi: Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü

Yenişehir Mah. Kardeşler Cad. No: 7/1, Merkez- SİVAS

NOT:

İlanımıza http://www.sivas.edu.tr web sitesi Duyurular kısmından ulaşılabilir.

SBTÜ Öğretim Üyesi Kadrolarına Başvuru Formu 'na

SBTÜ Öğretim Üyesi Kadrolarına Yükseltilme ve Atanma Yönergesi'ne http://www.sivas.edu.tr web sitesi Duyurular kısmından ulaşılabilir.