İstanbul Sağlık ve Teknolojisi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İstanbul Sağlık ve Teknolojisi Üniversitemize, Eczacılık Fakültesi , Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü, Biyokimya Anabilim Dalı Mezunu, son başvuru tarihi 8 mart 2021 tarihli ilanında 76 akademik personel alınacaktır.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 22 Şubat 2021 00:59, Son Güncelleme : 22 Şubat 2021 13:48
İstanbul Sağlık ve Teknolojisi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İstanbul Sağlık ve Teknolojisi Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı iş Kanunu hükümlerine tabi olarak, Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine öğretim üyesi alınacaktır.

ilana konu olan kadrolar tam zamanlıdır.

Prof. Dr. Doç. Dr. ve Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna başvuracakların anabilim dalını belirtir bir dilekçenin ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile doçentlik belgesi, bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan başvuru dosyalarını (CD veya USB olabilir) (Profesör Kadrosu için 6 takım, Doçent ve Dr. Öğr. Üyesi Kadroları için 4 takım) teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurular bu ilanın Resmi Gazete'de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde İstanbul Sağlık ve Teknolojisi Üniversitesi Rektörlüğü'ne şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir.

Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. internet üzerinden başvurular kabul edilmez.

Duyurulur.