Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/52937/sivas-vakiflar-bolge-mudurlugu-10-isci-alacak.html
Yazdırılma Tarihi : 28 Mart 2024 Perşembe 14:46

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü 10 İşçi Alacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü 10 İşçi Alacak.

Haber Tarihi : 07 Ağustos 2020 01:09
Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü 10 İşçi Alacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünden:

SİVAS VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı iş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Türkiye iş Kurumu (iŞKUR) üzerinden Bölge Müdürlüğümüze tabloda dağılımı yapılan şekilde 10 adet "Sürekli işçi" alınacaktır.

ilan şartlarını taşıyan adaylar; 10 Ağustos 2020 tarihine kadar esube.iskur.gov.tr internet adresinden "iş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

GENEL ŞARTLAR

1- 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2- Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

3- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

4- Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmamak (fiilen yapmış, muaf veya tecilli olmak).

5- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

6- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahküm olmamak.

KURA İŞLEMLERİ VE ESASLARI

1- Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listede yer alan adayların kura çekimi 13.08.2020 günü saat 10:00 da Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi konferans salonunda noter huzurunda yapılacaktır.

2- Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir. Noter tarafından, açık işçi sayısının dört katı oranında asil ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Asil ve yedek adaylara ilişkin liste Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde (www.vgm.gov.tr) ilan edilecektir.

3- Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri ve tarihleri Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde (www.vgm.gov.tr) ilan edilecek olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

4- Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5'inci maddesinde belirtilen öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen asıl adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Not: İlan detaylar İŞKUR sitesinden ve www.vgm.gov.tr internet adresinden görülebilir.


Kaynak : Resmi gazete