Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/52528/samsun-universitesi-ogretim-uyesi-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 14:04

Samsun Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Samsun Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Haber Tarihi : 09 Temmuz 2020 01:34
Samsun Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Samsun Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu hükümlerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşıması gerekmektedir.

Adayların özgeçmiş ve yayın listeleri ile birlikte bilimsel çalışmalarını (makale, tez, kitap vb.) kapsayan dosyalarını (profesörler için 6 takım; doçent ve doktor öğretim üyeleri için 4 takım) Üniversitemiz "Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri Yönergesi" doğrultusunda ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte başvuru adresine teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru Süreci

1. Adaylar, eser listelerini yazılı olarak teslim etmek ve başvuru dosyalarını bir (1) takım olarak başvuru sırasında sunmak kaydıyla, başvuru dosyalarındaki bilimsel eserlerini (makale, tez, kitap vs.) 3 adet USB ve 1 adet DVD ortamında teslim etmeleri gerekir.

2. Doktora ve doçent unvanı yurtdışından alınmış ise denkliğinin Üniversitelerarası Kurul tarafından onaylandığını gösterir belgenin eklenmesi gerekmektedir.

3. Profesör kadrosuna başvuranlar adayların başlıca araştırma eserini belirtmeleri gerekmektedir.

4. ilanımıza www.samsun.edu.tr adreslerinden ulaşılabilir.

5. Adayların www.samsun.edu.tr adresinden ulaşabilecekleri Samsun Üniversitesi Öğretim Üyesi Başvuru Formunu doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

1. Adayın başvurduğu kadroya ait, anabilim dalı, kadro derecesi ve açıklamaları içeren dilekçe

2. Özgeçmiş ve yayın listesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarından profesörler 6 takım; doçent ve doktor öğretim üyesi başvuruları için 4 takım dosya

3. Lisans, yüksek lisans, doktora belgesi; profesörler için doçentlik belgesi (onaylı)

4.2 adet fotoğraf

5. Nüfus cüzdanı fotokopisi

6. Erkek adayların askerlik durumlarına ilişkin belgenin aslı veya onaylı kopyası

7. Halen çalışanlar ve daha önce kamu hizmeti bulunanlar için hizmet belgesi

8. E-devlet kapısından alınan sabıka kaydı,

Müracaat Yeri: Profesör ve Doçent adaylarının Üniversitemiz Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına, diğer adayların ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir. Bir kişi birden fazla kadroya müracaat edemez.

Müracaat Tarihi: İlanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisindedir. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.


Kaynak : Resmi gazete