Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 112 personel alacak- Güncellendi

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 112 personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 11 Mayıs 2020 02:26, Son Güncelleme : 12 Mayıs 2020 01:45
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 112 personel alacak- Güncellendi

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden:

DÜZELTME İLANI

11.05.2020 tarihli ve 31124 sayılı Resmi Gazete'de aslına uygun olarak yayımlanan personel alım ilanımızın 6'ncı sırasında yer alan 3 kişilik mükerrerlik sebebiyle münhasıran bu ilanımız aşağıda belirtildiği şekilde revize edilmiştir.

İstanbul

Büro Personeli (Memur)

3

Önlisans

Meslek yüksekokulların maliye, muhasebe, muhasebe ve vergi uygulamaları,

bankacılık, bankacılık ve sigortacılık, bilgisayar destekli

muhasebe, bilgisayar destekli muhasebe ve finans, bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulamaları, finans, finans ve muhasebe, işletme-muhasebe bölümlerinden birinden önlisans düzeyinde mezun olmak.

P93

Muhasebe alanında asgari 1 yıl iş tecrübesine sahip olmak ve bunu işyerinden alacağı hizmet belgesi ve sosyal güvenlik kurumu hizmet dökümü ile belgelemek

Konusu ile ilgili mevzuatlara hakim olmak.

Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek.

Vergi ve sosyal güvenlik mevzuatına hakim olmak.

Ms Office programlarını bilmek.

İŞKUR'da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak

Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanarak yapılacak) sonucunda işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.

Bu kapsamda işe başlayacak aday Kuruluşun öngördüğü yerde çalışmaya muvafakat vermiş sayılır.

Alım süreci ile ilgili tüm duyurular; Kuruluş web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden:

PERSONEL ALIM İLANI (112 KİŞİ)

İlanlara Başvurular Türkiye İş Kurumu Üzerinden Yapılacaktır.

İlanlar, Türkiye İş Kurumunun https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresinde yayınlanacaktır.

İlanın pdf hali için tıklayınız.

Açıklama 1-Kuruluşumuza gönderilen aday listelerinde ilan edilen başvuru şartları ile ilgili gerekli şartları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Açıklama 2-Türkiye İş Kurumunca Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne başvuru süresi sonucunda gönderilecek adayların sözlü sınav (mülakat) işlemi ile ilgili bilgiler Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü web sayfası duyurular bölümünde ayrıca açıklanacaktır.

İlanın pdf hali için tıklayınız.