Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 03 Nisan 2020 02:15, Son Güncelleme : 03 Nisan 2020 02:17
Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Munzur Üniversitesi Rektörlüğünden:

İlan Tarihi : 03.04.2020

Son Başvuru Tarihi : 20.04.2020

Üniversitemizin ilgili birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

Doçent Kadroları İçin Gerekli Belgeler

1 - Başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, adli sicil kaydı belgesi, askerlik durum belgesi (erkek adaylar için), diplomalar (Lisans, Yüksek lisans, Doktora) ve Doçentlik Belgesi, çalışanların (daha önceden çalışıp ayrılmış olanlar dahil) hizmet belgesi dökümü, (İstenilen belgelerinin e devlet çıktıları da kabul edilecektir) Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosya ile Personel Daire Başkanlığına (Dosyadaki tüm bilgilere yer verilmek şartıyla 4 nüsha dosya CD/DVD ortamında da gönderilecektir.) müracaat etmeleri gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi Kadroları İçin Gerekli Belgeler

1 - Başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, adli sicil kaydı belgesi, askerlik durum belgesi (erkek adaylar için), diplomalar (Lisans, Yüksek lisans, Doktora), çalışanların (daha önceden çalışıp ayrılmış olanlar dahil) hizmet belgesi dökümü, (İstenilen belgelerinin e devlet çıktıları da kabul edilecektir) Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosya ile ilgili birimlere (Dosyadaki tüm bilgilere yer verilmek şartıyla 4 nüsha dosya CD/DVD ortamında da gönderilecektir.) müracaat etmeleri gerekmektedir.

Notlar

1. Başvuru süresi bu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün olup, başvurular şahsen veya posta ve kargo yolu ile yapılabilir. Posta veya kargo yolu ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili birimlerimize ulaşmış olması gerekmektedir. (Posta veya kargodaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.) Süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

2. Başvuru esnasında istenen belgelerinin e devlet çıktıları da kabul edilecektir

Başvuru Adresi ve İletişim

Munzur Üniversitesi

Aktuluk Mahallesi Üniversite Yerleşkesi

Merkez/TUNCELİ Tel: 0428 213 17 94