Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/50814/ankara-nallihan-sydv-personel-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 01:21

Ankara Nallıhan SYDV Personel Alım İlanı

Haber Tarihi : 25 Şubat 2020 09:38
Ankara Nallıhan SYDV Personel Alım İlanı
BÜRO GÖREVLİSİ Son Başvuru : 03.03.2020
İl ANKARA İlçe NALLIHAN Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlar tarafından onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak. ( Lisans dönemi alınan bilgisayar dersi transkript ile ispatlanmak şartıyla geçerlidir.) Bilgisayar programlarından Word, Excel, Powerpoint gibi kelime ve görüntü işleme programları ile bilgisayarda yapılabilecek temel iş ve işlevleri etkin olarak kullanma becerisine sahip olmak. ( gerekirse mülakatta uygulamalı soru sorulacaktır.)
- Dört (4) Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, İletişim Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin ( İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Denetim, Çalışma Ekonomisi, Ekonometri, Bankacılık ve Sigortacılık) bölümlerinin herhangi birinden veya İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Mezunu olmak ancak KHK ile kapatılmış olan Üniversitelerden mezun olanlar hariç.
- Erkek Adaylar için en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- 1. Dört (4) Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, İletişim Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin ( İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Denetim, Çalışma Ekonomisi, Ekonometri, Bankacılık ve Sigortacılık) bölümlerinin herhangi birinden veya İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Mezunu olmak ancak KHK ile kapatılmış olan Üniversitelerden mezun olanlar hariç. 2-Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. 3- Daha önce başka bir vakıfta çalışıyor iken herhangi bir nedenden dolayı işten çıkarılmamış olmak. 4- Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlar tarafından onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak. ( Lisans dönemi alınan bilgisayar dersi transkript ile ispatlanmak şartıyla geçerlidir.) Bilgisayar programlarından Word, Excel, Powerpoint gibi kelime ve görüntü işleme programları ile bilgisayarda yapılabilecek temel iş ve işlevleri etkin olarak kullanma becerisine sahip olmak. ( gerekirse mülakatta uygulamalı soru sorulacaktır.) 5-Başvuru tarihi itibariyle son 2 yıldır Nallıhan İlçesinde ikamet ediyor olmak ve belgelendirmek. ( E-Devlet uygulaması üzerinden tarihçeli yerleşim yeri ve diğer adres belgesi) 6- İş tanımlarında belirtilen görevlerini aksatacak herhangi bir özrü bulunmamak, 7- Esnek mesai saatlerine uyum göstermek. 8- Yüksek Öğretim Kurumu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM) tarafından 2018 veya 2019 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 Puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. 9- Erkek Adaylar için en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. NOT: Personel alımı ile ilgili genel şartlar ve özel şartlar ile diğer hususlara Kaymakamlık İlan Panosundan ve Kaymakamlık İnternet sitesinden ulaşılması gereklidir. Müracaat yeri : Nallıhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (312) 785 20 07 e-posta :[email protected] İLANEN DUYRULUR 24.02.2020
SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ Son Başvuru : 03.03.2020
İl ANKARA İlçe NALLIHAN Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Bilgisayar programlarını rahatlıkla kullanabilmek ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlar tarafından onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak. (Lisans dönemi alınan bilgisayar dersi transkript ile ispatlanmak şartıyla geçerlidir.)
- Dört (4) Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler bölümleriyle, İletişim Fakültesi, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi , İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinden (Kamu Yönetimi, İktisat, Maliye, Uluslararası İlişkiler, İşletme Bölümleri) birinden veya İşletme Fakültesi İşletme bölümünden mezun olmak ancak KHK ile kapatılmış olan Üniversitelerden mezun olanlar hariç.
- En az B Sınıfı Ehliyete sahip olmak, iyi derecede araç kullanabilmek, seyahat engeli olmamak.
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- 1. Dört (4) Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler bölümleriyle, İletişim Fakültesi, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi , İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinden (Kamu Yönetimi, İktisat, Maliye, Uluslararası İlişkiler, İşletme Bölümleri) birinden veya İşletme Fakültesi İşletme bölümünden mezun olmak ancak KHK ile kapatılmış olan Üniversitelerden mezun olanlar hariç. 2-Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, çevreyi sosyal dokuyu tanıyor olmak. 3- işin Niteliği ve Vakfın ihtiyacı gereği erkek aday olmak. Çalışma şartları göz önünde bulundurulduğundan merkez ve kırsal mahallelerden müracaatta bulunan vatandaşların yerinde tespiti (hane ziyareti), vb. 4- Daha önce başka bir vakıfta çalışıyor iken herhangi bir nedenden dolayı işten çıkarılmamış olmak. 5- Bilgisayar programlarını rahatlıkla kullanabilmek ve MEB onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak. (Lisans dönemi alınan bilgisayar dersi transkript ile ispatlanmak şartıyla geçerlidir.) 6- Kamu veya Özel Sektör de muhasebe, bilgisayar, halkla ilişkiler, büro yönetimi alanlarının birinden veya toplamda en az 3 yıl çalışmış olmak. (1080 SGK prim günü, SGK Hizmet dökümü ile belgelendirmek .) 7-Başvuru tarihi itibariyle son 2 yıldır Nallıhan İlçesinde ikamet ediyor olmak ve belgelendirmek. 8- İş tanımlarında belirtilen görevlerini aksatacak herhangi bir özrü bulunmamak, 9- Yüksek Öğretim Kurumu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM) tarafından 2018 veya 2019 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 Puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. 10- En az B Sınıfı Ehliyete sahip olmak, iyi derecede araç kullanabilmek. NOT: Personel alımı ile ilgili genel şartlar ve özel şartlar ile diğer hususlara Kaymakamlık İlan Panosundan ve Kaymakamlık İnternet sitesinden ulaşılması gereklidir. Müracaat yeri : Nallıhan SYDV (312) 785 20 07 e-posta :[email protected] 24.02.2020

Kaynak : aile.gov.tr