Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/49372/bayburt-universitesi-ogretim-elemani-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 18 Nisan 2024 Perşembe 03:55

Bayburt Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Bayburt Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı.

Haber Tarihi : 02 Aralık 2019 04:20
Bayburt Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Bayburt Üniversitesi Rektörlüğünden:

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 31. maddesi ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Üniversitemize öğretim görevlileri alınacaktır. 657 sayılı DMK'nun 48 inci maddesi uyarınca Devlet hizmetine girmede aranan şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

Başvuru için gerekli belgeler ve ayrıntılı bilgi Üniversitemizin www.bayburt.edu.tr adresinde mevcuttur.

Başvurular posta yoluyla veya şahsen olarak yapılacaktır. Son başvuru tarihi mesai bitiminden önce başvuru evraklarının ilgili birimde olması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler nedeniyle belirtilen süre içinde yapılamayan başvurular dikkate alınmaz. Sınavlarla ilgili sınav yeri ve saati bilgileri, sınav sonuçları ve kazanan adayların atama için başvuru evraklarıyla ilgili bilgiler başvurulan birimin (Rektörlük kadroları için Personel Daire Başkanlığı'nın) internet sitesi üzerinden duyurulacak olup, adaylara tebliğ edilmiş sayılacaktır. Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Sınavlar aynı saatte olacağından dolayı müracaat edecek adayların tek bir kadro ilanına müracaat etmeleri gerekmektedir. Birden fazla kadroya başvuran adayların, başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru yapacak adayların Lisans Mezuniyet alanları, kendi belirledikleri puan türü veya başvurdukları lisans programının ALES puan türünden en az 70 puan almaları ve ilan özel şartlarını sağlamaları gerekmektedir. Rektörlük Zorunlu Ortak Ders(Yabancı Dil) kadrosu için İngilizce alanından 80 puan, diğer Rektörlük Öğretim Görevlisi kadrosu için Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak gerekir. İdarenin uygun gördüğü takdirde ilanın her aşaması iptal edilebilir.

SINAV TAKVİMİ

Başvuru Başlama Tarihi: Son Başvuru Tarihi:

02.12.2019 Pazartesi 16.12.2019 Pazartesi 19.12.2019 Perşembe 23.12.2019 Pazartesi 26.12.2019 Perşembe

10317/2/1-1

Ön Değerlendirme Tarihi: Sınav Giriş Tarihi:

Sonuç Açıklama Tarihi:


Kaynak : Resmi gazete