TEMSAN işçi alım ilanı

İlan Giriş : 03 Mart 2008 07:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TEMSAN işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Ostim Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi İşçi Alınacaktır.

Aşağıda belirtilen talebe durumları uyan adaylar, Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine Şahsen başvurabilecekleri gibi internet (http://www.iskur.gov.tr.) üzerinden de başvuru yapabilirler.

TALEBİ ALAN İL KAMU KURULUŞUNUN ADI MESLEK ADI İŞGÜCÜ SAYISI EĞİTİM DURUMU ARANILAN DİĞER NİTELİKLER
Ostim (Ankara) Şube Müdürlüğü TEMSAN Türkiye Elektromekanik Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü Ağır Gerilim ve Orta Gerilim Elektrikçisi (Yüksek Gerilim Trafo Merkezi İşletme Elemanı) 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu * Ağır Gerilim ve Orta Gerilim Elektrikte Çalışabilir Belgesine Sahip Olmak. * Kamuya Ait Hes'de Şalt Sahalarında, Montaj ve Demontaj İşlerinde En Az 4 (Dört) Yıl Çalışmış Olduğunu Belgelendirmek.

Yukarıda Belirtilen Talebe Başvuracak Adayların Dikkatine;

Erkek Adayların Askerlikle ilişiği (Muaf, Yapmış veya Tecilli) bulunmaması gerekmektedir. Eğitim, tecrübe, yabancı dil bilgisi vb. gibi belgeler işverene (TEMSAN) takdim edilmektedir. Yanlış beyanda bulunarak nihai listelere girenler listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

Ayrıca, işyerince istenilen meslek Türk Meslekler Sözlüğünde bulunmadığından, İŞKUR tarafından sisteme kaydedilen farklı meslek yukarıdaki meslek adı sütununda parantez içinde belirtilmiştir.

* 2004 ve 2006 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) Katılan, Lise ve Dengi Okul Mezunları için KPSSP94 Puanı 60 ve Üzerinde Olan Adaylar Başvurabilirler.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 Gün içerisinde; herhangi bir İŞKUR İl/Şube Müdürlüğüne ŞAHSEN başvurmaları veya internet (http://www.iskur.gov.tr.) üzerinden başvurmaları gerekmektedir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.

SIRALAMA:

* Merkezi Sınav Uygulanmayacak Kişilerden (öncelikli) durumları talep şartlarına uyanlar Kurumumuza kayıt tarihine göre,

* KPSS'ye katılanlar ise, Açık İş Sayısının 2 Katını Geçmeyecek Sayıda olmak üzere PUAN durumuna göre isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte iki ayrı liste halinde İşçi İsteğinde Bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna Gönderilecektir.

* Mülakat/sözlü tarihi ve yeri Kamu Kuruluşu Tarafından Adaylara Bildirilecektir.