Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Düzeltildi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 14 Eylül 2019 03:10, Son Güncelleme : 14 Eylül 2019 03:27
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Düzeltildi

DÜZELTME İLANI

12.09.2019 tarihli ve 30886 sayılı Resmi Gazete'de aslına uygun olarak yayımlanan öğretim üyesi alım ilanımızda bulunan Simav Teknoloji Fakültesi Ağaç İşleri Mühendisliği Bölümü Ağaç ve Malzeme Anabilim Dalı 3. derece 1 adet Doktor Öğretim Üyesi kadrosu ilanımızın bölüm adı sehven hatalı yazılmış olup, ilanımız aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğünden:

A - Öğretim Üyesi Alım İlanı

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi (İlkeler ve Kriterler) uyarınca üniversitemizin çeşitli birimlerine öğretim üyesi alınacaktır.

Öğretim üyeliğine müracaat eden adayların, ilanda açıklama olarak belirtilen şartları sağlamaları ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48.maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Öğretim üyesi kadrolarına müracaat edecek adaylar, http://pdb.dpu.edu.tr/ adresinde yer alan dilekçe ve istenilen diğer belgeler ile birlikte, ilanın Resmi Gazete'de yayın tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuruda bulunacaklardır. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.