Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/4788/muradiye-belediyesi-isci-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 13:56

Muradiye Belediyesi işçi alım ilanı

Haber Tarihi : 28 Ocak 2008 08:57
Muradiye Belediyesi işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Manisa İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Kadroda Normal Statüde İşçi Alınacaktır.

Aşağıda belirtilen İşyerine Normal Daimi İşçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.

Resmi Gazete Tarihi ve Sayısı: 28/1/2008 Son Başvuru Tarihi: 12/2/2008

Talebi Alan Ünite Kamu Kuruluşunun Adı Normal/ Özürlü/Eski Hükümlü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Nitelikler
Manisa İl Müdürlüğü Muradiye Belediye Başkanlığı Normal Kepçeli 1 Araç Operatörü 1 En Az İlkokul G ve E Sınıfı Ehliyetlerin ikisine Birden Sahip Olmak

Yukarıda belirtilen taleplere başvurucak adayların dikkatine

Yukarıda belirtilen talep şartlarına uyanların İlanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Nüfus Cüzdanı, Diploma, Ehliyet ile kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine Şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

Aynı Kamu Kuruluşunun birden fazla talebine kişinin şartlarının uyması halinde kişi yalnızca bir talebe başvurabilecektir.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.