Van Edremit SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 24 Haziran 2019 10:04, Son Güncelleme : 24 Haziran 2019 10:05
Van Edremit SYDV Personel Alım İlanı
Büro Görevlisi Son Başvuru : 28.06.2019
İl VAN İlçe EDREMİT Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - Microsoft programlarını aktif olarak kullanabilmek ve bunu Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarınca veya Üniversitelerce verilen sertifika ile belgelendirmek. Adayların bilgisayar bilgi, tecrübe ve kullanımları uygulamalı olarak değerlendirilecektir.
- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının (Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) Bölümlerinden mezun olmak.
- En az 6 (Altı) aylık B sınıfı sürücü belgesine sahip olup, aktif araç kullanabiliyor olmak. Mülakatta adaylara araç kullanımı fiili olarak yaptırılacaktır.
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- -4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının (Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) Bölümlerinden mezun olmak. -ÖSYM tarafından lisans mezunları için yapılan ve geçerliliği devam eden 2017 ve 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. -Edremit İlçe sınırları içerisinde en az 1 (Bir) yıldır ikamet ediyor olmak ve söz konusu durumla ilgili Nüfus Müdürlüğünce alınmış belgeyi bulundurmak zorundadır. -En az 6 (Altı) aylık B sınıfı sürücü belgesine sahip olup, aktif araç kullanabiliyor olmak. Mülakatta adaylara araç kullanımı fiili olarak yaptırılacaktır. -Herhangi bir SYDV bünyesinde en az 1 (Bir) yıl çalışmış olmak. Başvuru esnasında adaylardan çalışmış oldukları SYDV? den çalıştıklarına dair belgeleri bulundurmak zorundadırlar. -Microsoft programlarını aktif olarak kullanabilmek ve bunu Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarınca veya Üniversitelerce verilen sertifika ile belgelendirmek. Adayların bilgisayar bilgi, tecrübe ve kullanımları uygulamalı olarak değerlendirilecektir. -Evrak Teslimi Şahsen yapılacak olup Kargo, Posta yolu vb. ile evrak teslimi alınmayacaktır. -Edremit SYDV Başkanlığı; başvuru yapan adaylar içerisinde herhangi birinin İşe Alım İlan Şartlarında ve Özel Şartlarda belirtilen kriterleri taşımadığı tespit edilmesi durumunda belirlenen süreçte personel alımını iptal etme yetkisine sahiptir. -Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.