TÜLOMSAŞ İşçi Alım İlanı

Kaynak : İşkur
İlan Giriş : 27 Mayıs 2019 09:36, Son Güncelleme : 27 Mayıs 2019 09:37
TÜLOMSAŞ İşçi Alım İlanı

ESKİŞEHİR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

TÜLOMSAŞ A.Ş.
Son Başvuru Tarihi : 31 Mayıs 2019
Yayınlanma Tarihi : 27 Mayıs 2019

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE:


A) Genel Hususlar:


1) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.
2) Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.
3) Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki işçi taleplerine, durumu talep şartlarına uyan ve talebin yayımlandığı anda geçerli olan ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir. Aynı eğitim düzeylerindeki engelli, eski hükümlü ve/veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi taleplerine başvurularda ise bir puan barajı aranmayacak olup bu kişilerin EKPSS/KPSS'ye girmiş olmaları yeterlidir. Ancak, kariyer meslek taleplerine başvuru yapacak engellilerden ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir.
4) EKPSS'ye tabi engelli işçi taleplerine başvuru yapacak adaylar, hangi yılın puanını kullanarak başvuru yapacaklarını başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra değişiklik talepleri kabul edilmeyecektir.
5) Taleplere başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmeyecektir.
6) KPSS/EKPSS'ye tabi işçi taleplerine müracaat eden iş arayanların puan üstünlüğüne ve öncelikli adayların ise en eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş sayısının dört katını, kariyer mesleklerde ise açık iş sayısının beş katını geçmeyecek şekilde oluşturulan nihai listeler sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.
7) Kuraya tabi taleplere başvuru yapan iş arayanların ve önceliklilerin tamamı kura çekimi için talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.
8) İşe alınacak işçilerin sadece noter kurasıyla belirleneceği kuraya tabi işgücü taleplerinde, öncelikliler de dahil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve ihtiyaç duyulacak sayıda yedek aday doğrudan kura sonucu belirlenecektir.
9) Taleplere başvuru yaparak listelere giren adaylar aranan koşulları taşıyıp taşımadıklarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz edeceklerdir. Belge teslim tarihi ve yeri, işgücü ilanında ya da kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinden adaylara duyurulacaktır. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak olup yerlerine sıralamada yer alan diğer kişiler dahil edilebilecektir.
10) Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
11) Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkacaktır.
12) Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınacaktır.İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınacaktır.İkametini talebinin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde Kurum ünitesine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvurusu yapılır.
13) Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin İŞKUR ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.


B) Özel Hususlar:


TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE:
A) Genel Hususlar:
1) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.

2) Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

3) Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki işçi taleplerine, durumu talep şartlarına uyan ve talebin yayımlandığı anda geçerli olan ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir.

4) Taleplere başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmeyecektir.

5) KPSS'ye tabi işçi taleplerine müracaat eden iş arayanların puan üstünlüğüne ve öncelikli adayların ise en eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş sayısının dört katını, kariyer mesleklerde ise açık iş sayısının beş katını geçmeyecek şekilde oluşturulan nihai listeler sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.

6) Taleplere başvuru yaparak listelere giren adaylar aranan koşulları taşıyıp taşımadıklarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz edeceklerdir. Belge teslim tarihi ve yeri, işgücü ilanında ya da kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinden adaylara duyurulacaktır. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak olup yerlerine sıralamada yer alan diğer kişiler dahil edilebilecektir.

7) Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

8) Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkacaktır.

9) Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınacaktır. İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınacaktır. İkametini talebinin karşılanacağı il içerisinde değiştiren adayların başvuru esnasında sorun yaşamaları durumunda, Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde Kurum ünitesine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvurusu yapılır.

10) Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin İŞKUR ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.
B) Özel Hususlar:

TÜRKİYE LOKOMOTİF VE MOTOR SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

DAİMİ İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN ŞARTLAR

1-Adaylar Türkiye İş Kurumuna adres, telefon ve e-posta adreslerini güncel olarak kayıt ettireceklerdir.

2-Adayların Meslek Yüksek Okulu (Önlisans) mezunu olmaları ve sınava giriş belgesi teslim tarihinde mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

3-Türkiye İş Kurumu, Çalışma ve İş Kurumu Eskişehir İl Müdürlüğü tarafından ilan edilen nihai listede yer alacak adaylar, mesleki bilgi ve becerilere ilişkin sözlü sınava tabi tutulacaktır.

4-Yapılacak sözlü sınav sonucunda başarılı olan işçilerden, ayrıntılı olarak tam teşekküllü devlet hastanesinden ağır ve tehlikeli işlerde çalışabileceği ile gece çalışması yapabileceğine ilişkin sağlık kurulu raporu istenecektir.

5-Şirketimizde göreve başlayacak işçiler 4857 sayılı İş Kanununa tabi olarak görev yapacaktır.

6-İşe başlayan işçilerin deneme süresi 4 ay olup, deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş sözleşmesi feshedilecektir.

7-İşe alınan işçilerden; 7 yıl içerisinde, 4857 sayılı İş Kanunu'nun "Ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan haller ve benzerleri" başlıklı 25/II maddesi hükümlerine göre iş sözleşmesi feshedilenlerle, istifa suretiyle ayrılanlardan görmüş oldukları eğitim, kurs, staj vb. eğitim programları süresince aldıkları ücret ve eğitim programı sürelerine ait maliyet güncel olarak hesap edilerek ½'si tazminat olarak geri alınır.

8-Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurularının geçersiz hale getirilmesi ve yasal işlem yapma hakkımız saklıdır.

9-Türkiye İş Kurumunun belirlediği nihai listede yer alan adaylardan, talep koşullarını taşıyıp taşımadığının tespiti için talep edilecek belgeler ve bu belgeleri teslim etme tarihi TÜLOMSAŞ internet sitesinde (www.tulomsas.com.tr) duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek ve ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

10- Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, TÜLOMSAŞ internet sitesinde (www.tulomsas.com.tr) duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek ve ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

11-Sınav sonuçları TÜLOMSAŞ internet sitesinde (www.tulomsas.com.tr) duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek ve ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

12- İkili veya üçlü vardiya çalışması yapılabilir.

13- İşe alım ve sürecine dair usul esasları kapsayan Yönerge TÜLOMSAŞ internet sitesinde (www.tulomsas.com.tr) yayımlanacaktır.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Proses İşçisi

KişiselBilgiler

CinsiyetYaş AralığıBoy AralığıKilo Aralığı
Kadın 18--(31.05.2001 - - -
Erkek 18--(31.05.2001 - - -

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Gaz ve Tesisat Teknolojisi Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Doğalgaz ve Boru Hatları Teknolojisi Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Doğalgaz ve Isıtma Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP9360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : AHMET KANATLI CD. No.8
26490 TEPEBAŞI
ESKİŞEHİR / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :TEPEBAŞI, ODUNPAZARI, MİHALGAZİ, HAN, GÜNYÜZÜ, İNÖNÜ, BEYLİKOVA, ALPU, SİVRİHİSAR, SEYİTGAZİ, SARICAKAYA, MİHALIÇÇIK, MAHMUDİYE, ESKİŞEHİR MERKEZ, ÇİFTELER

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı
Ünvanı
Telefon No0 222 224 00 00
E-Posta[email protected]

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 3
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli