Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. işçi alım ilanı

ürksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. çeşitli unvanlarda daimi işçi alacaktır. 2004 veya 2006 KPSS Sonuç Belgesi (Aslı) ile Lisans Seviyesindekiler KPSS P3, Ön lisans seviyesindekiler ise KPSS P93, Lise düzeyindekiler KPSS P94?ten 60 ve üzerinde puan alanlar başvurabilecektir.

İlan Giriş : 05 Kasım 2007 08:18, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Ankara-Çankaya Şube Müdürlüğünden:

Aşağıda belirtilen İşyerine DAİMİ STATÜDE İŞÇİ Alınacaktır.

Taleplere durumu uyanların bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Sıra No Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
1 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Elektrik-Elektronik Mühendisi 52 LİSANS Fakültelerin; Elektronik ve Haberleşme, Elektronik,Elektrik , Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. * İyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları )
2 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Yazılım Mühendisi 13 LİSANS Fakültelerin; Bilgisayar, Elektronik, Elektrik, Elektrik-Elektronik veya Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. * Çok iyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) TERCİHLER * 2 yıl J2EE ( JavaServlets ,JSP ,EJB) Uygulama geliştirme deneyimine sahip olmak. * 2 yıl Oracle DBMS deneyimine sahip olmak. * Web uygulamaları ve tasarım geliştirme konusunda bilgi sahibi olmak. * CASE /UML uygulama geliştirme konusunda * CVS,SVM Geliştirme takip konusunda tecrübeli olmak .. * PL /SQL ve Veritabanı bağlantılı programlama bilgisine sahip olmak.
3 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Coğrafi Bilgi Sistemi ve Uzaktan Algılama Analisti 10 LİSANS Fakültelerin ; Harita ve Kadastro,Coğrafya , Çevre veya Jeodezi ve Fotogrametri bölüm mezunu olmak. * İyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) TERCİHLER *Uzaktan algılama disiplini hakkında teorik bilgiye sahip olmak * Micrososft XP ya da MS masaüstü işletim sistemi konusunda tecrübeli olmak. * Erdas İmagine ürün ailesi hakkında 2 yıl tecrübeli olmak. * PCI Geomatics ürünleri üzerine 2 yıl tecrübeli olmak. * ArcGIS Desktop ürünleri üzerine 2 yıl tecrübeli olmak. * Uydu görüntüleri ile CBS Veri üretim konularında tecrübeli olmak.
4 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Web Programlama ve Tasarım Uzmanı 5 LİSANS Fakültelerin; Bilgisayar,Elektronik ve Haberleşme, Elektronik,Elektrik Elektrik-Elektronik veya Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. ? İyi derecede İngilizce biliyor olmak. ? ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) TERCİHLER *Mesleğinde 2 Yıl tecrübeli olmak *Görsel tasarım ve uygulama konusunda eğitim almış olmak *ADOBE Photoshop , Firework , Dreamviewer ve Flash programları ile görsel animasyon hazırlama konusunda tecrübeli olmak. * HTML,DHTML ,XML tasarım dillerine hakim olmak. *PHP / Perl / Java ve benzeri platfomdan bağımsız proğram dilini bilmek. *Java ile Web tabanlı uygulama geliştirme ve yazılımların grafik arayüz entegrasyonunda deneyimli *Geçmiş çalışmalarını referansları ile gösterebilmek.
5 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Veritabanı Yöneticisi 4 LİSANS Fakültelerin; Bilgisayar,Elektronik ve Haberleşme, Elektronik,Elektrik Elektrik-Elektronik veya Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. *Çok iyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) TERCİHLER *Mesleğinde 2 Yıl tecrübeli olmak * İlişkişel veritabanları konusunda yönetim düzeyinde bilgi sahibi olmak. *İyi derecede PL / SQL bilgisine sahip olmak. *ORACLE ve Postgre SQL üzerinde veritabanı yönetimi,kurulumu ,yedeklemesi ve bakımı konusunda 2 yıl tecrübeli olmak. *SAN / NAS Sistemler üzerinde veritabanı kurulumu ve yönetiminde deneyimli olmak. *Raporlama araçları hakkında bilgi sahibi olmak. *Tercihen konusunda sertifika sahibi olmak.
6 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Sistem Yöneticisi 5 LİSANS Fakültelerin; Bilgisayar,Elektronik ve Haberleşme, Elektronik,Elektrik Elektrik-Elektronik veya Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. *Çok iyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) TERCİHLER *Mesleğinde 2 Yıl tecrübeli olmak *(BGYS) Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi kurulum ve işletimi konusunda bilgi sahibi olmak. *Unix sistemlerinde ( solaris ,Tru64,HP-UX) en az 1 yıl tecrübeli olmak. *Yedekleme ve disk sistemlerinde deneyimli olmak. *Unix/ Windowssistem kurulumu,yönetimi ,güvenlik, performans analizi,problem yönetimi,yama ve güncellemelerin yüklenmesi,yedekleme ve kabuk programlama konularında tecrübeli olmak. * IIS,Exchange ,Proxy yazılımları, Active Directory ve domain kurulumları konusunda bilgi sahibi olmak. *Güvenlik duvarları,saldırı tespit ve önleme sistemleri,anti-virüs uygulamaları gibi bilişim güvenliği konusunda bilgi sahibi olmak. *Parmak izi /Retina tarama/ Smartcart teknolojileri ve benzerlerinde bilgi sahibi olmak. *MCSE ve CCNA,RHCE vb. bilişim sertifikasından birine sahip olmak.
7 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Yazılım ve Kalite Test Mühendisi 3 LİSANS Fakültelerin; Bilgisayar,Elektronik ve Haberleşme, Elektronik,Elektrik Elektrik-Elektronik veya Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. *Çok iyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) TERCİHLER *Yazılı ve sözlü iletişim becerisi gelişmiş anlaşmazlık çözümleme,kritik konularda karar verebilme,analitik düşünme,dikkatli detayları atlamadan büyük resmi görebilme yeteneğine sahip olmak. *Fizibilite analizleri,iş akışları ve modelleme konusunda tecrübeli,mali hesap ihtiyaç belirleme konusunda bilgili olmak. *Yazılım tasarımı ve testi konularında bilgili olmak. *Genel kalite yönetim sistemi standartları (ISO 9000,AQAP 200,vb.)ya da uluslar arası yazılım mühendisliği standartları (IEEE 12207,vb.) konusunda deneyimli olmak. * Konfigrasyon yönetim sistemleri konusunda tecrübeli olmak. *En az 2 yıl süre ile Yazılım Kalite Güvence Projelerinde çalışmış olmak.
8 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Analist Uzmanı 3 LİSANS Fakültelerin; Bilgisayar,Elektronik ve Haberleşme, Elektronik,Elektrik Elektrik-Elektronik veya Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. *Çok iyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) TERCİHLER *Yazılı ve sözlü iletişim becerisi gelişmiş anlaşmazlık çözümleme,kritik konularda karar verebilme,analitik düşünme,dikkatli detayları atlamadan büyük resmi görebilme yeteneğine sahip olmak. *Fizibilite analizleri,iş akışları ve modelleme konusunda tecrübeli,mali hesap ihtiyaç belirleme konusunda bilgili olmak. *Yazılım tasarımı ve testi konularında bilgili olmak. *Genel kalite yönetim sistemi standartları (ISO 9000,AQAP 200,vb.)ya da uluslar arası yazılım mühendisliği standartları (IEEE 12207,vb.) konusunda deneyimli olmak. * Konfigrasyon yönetim sistemleri konusunda tecrübeli olmak. *En az 2 yıl süre ile Yazılım Kalite Güvence Projelerinde çalışmış olmak.
9 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Network Yöneticisi 5 LİSANS Fakültelerin; Bilgisayar,Elektronik ve Haberleşme, Elektronik,Elektrik Elektrik-Elektronik veya Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olmak. *Çok iyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) TERCİHLER *WAN /LAN Kurulum ve tasarımı yapmayı bilen,XDLS , Frame Relay ve Kiralık Hat,Metro Ethernet,VSAT, Wi -Fi,VPN,VLAN,RAS Kurulumları konusunda tecrübeli olmak. * Local Network, Genis TCP / IP bilgisi ve Router kurulum ve Loada - Blancing konularında 2 Yıl tecrübeli olmak. * Cisco Pix Checkpoint ve/veya yazılım bazlı firewell?ların ayarlanması ve güvenlik sistemlerinde çalışmış olmak. * Hostmonitor , MRTG gibi Network monitor yazılımları konusunda bilgili olmak. *MCSE ve CCNA,RHCE vb.bilişim sertifikalarından birine sahip olmak.
10 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı 3 LİSANS Fakültelerin ; Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olmak. *İyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) TERCİHLER *Mesleğinde 1 Yıl tecrübeli olmak * Reklam,Tanıtım kampanyalarında rol almış olmak. *Sunum hazırlama,(PowerPoint) bilmek ve etkinlik düzenleme tecrübesine sahip olmak. *Takım çalışmasına yatkın olmak. *Hızlı ve etkin çözümler ürete bilmek.
11 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Kurumsal İletişim Uzmanı 3 LİSANS Fakültelerin ; İşletme, Kamu Yönetimi,Uluslar arası İlişkiler ve Çalışma Ekonomisi bölüm mezunu olmak. *Çok iyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) TERCİHLER *Kamu Kurumları ile iş geliştirme ve ilişki yönetiminde en az 2 yıl tecrübeli olmak. * Local Network, Genis TCP / IP bilgisi ve Router kurulum ve Loada - Blancing konularına hakim olmak. *Etkinlik düzenleme ve koordinasyon tecrübesi bulunmak. *Takım çalışmasına yatkın,hızlı ve etkin çözümler üretmek.
12 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Avukat 2 LİSANS Hukuk Fakültesi mezunu olmak. *İyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) *Avukatlık Stajını tamamlamış ve mesleğinde 1 Yıl tecrübeli olmak. TERCİHLER *İcra işlemleri konusunda tecrübeli olmak. *Adli işlemleri bilen,dosyaların aşamalarını takip edebilecek deneyime sahip olmak.
13 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Muhasebeci 2 LİSANS Fakültelerin ; Maliye,Ekonometri ,İşletme,İktisat, Kamu Yönetimi ve Çalışma Ekonomisi bölüm mezunu olmak. *İyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) *Mesleğinde 5 Yıl tecrübeli olmak
14 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Pazarlama Elemanı 1 LİSANS Fakültelerin ; İşletme,İktisat ,Maliye, Kamu Yönetimi Uluslar arası İlişkiler ve Çalışma Ekonomisi bölüm mezunu olmak. *Çok iyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) *Mesleğinde 2 Yıl tecrübeli olmak
15 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Satınalma Mümessili 5 LİSANS Fakültelerin ; İşletme,İktisat ,Maliye, Kamu Yönetimi ve Çalışma Ekonomisi bölüm mezunu olmak *İyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) *Mesleğinde 2 Yıl tecrübeli olmak
16 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Muhasebe Meslek Elemanı 10 LİSANS Fakültelerin ; İşletme,İktisat ,Maliye, Kamu Yönetimi ve Çalışma Ekonomisi bölüm mezunu olmak *İyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) *Mesleğinde 2 Yıl tecrübeli olmak
17 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL İnşaat Mühendisi 1 LİSANS Mühendislik Fakültelerinin ; İnşaat Mühendisliği Bölüm mezunu olmak *İyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları ) *Mesleğinde 5 Yıl tecrübeli olmak * Otoket programı kullanabilen.
18 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Endüstri Mühendisi 4 LİSANS Mühendislik Fakültelerinin ; Endüstri Mühendisliği Bölüm mezunu olmak *İyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları )
19 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Bilgisayar Mühendisi 2 LİSANS Mühendislik Fakültelerinin ; Bilgisayar Mühendisliği bölüm mezunu olmak. *İyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları )
20 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Havacılık ve Uzay Mühendisi 3 LİSANS Fakültelerin ; Havacılık,Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölüm mezunu olmak *İyi derecede İngilizce biliyor olmak. ( Bakınız:Yabancı Dil Şartları )
21 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Teknikeri 6 MYO Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Programcılığı, Endüstriyel Elektronik ve Endüstriyel Otomasyon bölüm mezunu olmak. TERCİHLER *Mesleğinde 2 Yıl tecrübeli olmak *Bilgisayar alanındaki güncel teknolojiler konusunda tecrübeli olmak. *Bilgisayar bileşenleri ve ağ kurulumu konusunda en az 2 yıl tecrübeli olmak.
22 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Elektrik-Elektronik Teknikeri 23 MYO Telekomünikasyon, Elektrik,Elektrik -Elektronik,Elektronik,Endüstriyel Elektronik ve Endüstriyel Otomasyon bölüm mezunu olmak TERCİHLER *Mesleğinde 1 Yıl tecrübeli olmak.
23 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Büro Memuru 7 Lise ve Dengi Okul mezunu olmak. TERCİHLER *Muhasebe ve satınalma konularında 1 Yıl tecrübeli olmak tercih sebebidir.
24 Ankara Çankaya Şube Müdürlüğü Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş NORMAL Güvenlik Görevlisi 15 Lise ve Dengi Okul mezunu olmak. *Mesleğinde 1 Yıl tecrübeli olmak *Silahlı güvenlik sertifikasına sahip olmak *Güvenlik görevlisi olarak çalışma izin belgesini almış olması şarttır.

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

? İngilizce biliyor olmada aranan şartlar :

Yabancı Dil Seviyeleri KPSSS KPDS ODTÜ (YDYO) Yeterlilik Eski TOEFL Yeni TOEFL IELTS (Tüm Bileşenlerinden)
Orta 30 Doğru 70 Puan 65 Puan 520 Puan 190 Puan 6,5
İyi 40 Doğru 80 Puan 75 Puan 550 Puan 213 Puan 7,5
Çok İyi 50 Doğru 85 Puan 80 Puan 580 Puan 237 Puan 8,0

? NOT : ARANAN NİTELİKLER SÜTÜNUNDA BULUNAN TERCİHLER İÇİN BELGE İSTENMEYECEK OLUP BAŞVURU SAHİBİNİN BEYANI KABUL EDİLECEKTİR.

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS Sonuç Belgesi (Aslı) ile Lisans Seviyesindekiler KPSS P3, Ön lisans seviyesindekiler ise KPSS P93,Lise düzeyindekiler KPSS P94?ten 60 ve üzerinde puan alanlar başvurabilecektir.

- Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde durumları talep şartlarına uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

-Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan Nihai Listeler de yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgelerle birlikte Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine müracaat edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre Talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

-Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

- İstenen Belgeler: İŞKUR Personeli tarafından görülecek olup,(* Nüfus Cüzdanı, KPSS Sonuç belgesinin aslı veya fotokopisi ve ilgili evrak.)