Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/41082/mkek-terorle-mucadelede-yaralanan-isci-isci-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 28 Mart 2024 Perşembe 20:36

MKEK Terörle Mücadelede Yaralanan İşçi İşçi Alım İlanı

Haber Tarihi : 12 Ocak 2018 10:27
MKEK Terörle Mücadelede Yaralanan İşçi İşçi Alım İlanı

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

SÜREKLİ İŞÇİ (TMY - TERÖRLE MÜCADELEDE YARALANAN) ALIMI

HAKKINDA DUYURU

Kurumumuzun MKE Çankırı Silah Fabrikası Müdürlüğüne belirsiz süreli çalıştırılmak üzere TMY (Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan) işçi çalıştırma zorunluluğu doğrultusunda 1 sürekli işçi (Lise ve dengi okul - tornacılık, frezecilik, cnc, bilgisayarlı makine imalatı, endüstriyel kalıp branşlarının herhangi birinden mezun) alımı yapılacaktır.

ALIMLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

Alınacak sürekli işçi için, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

Başvurular, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapılacaktır. İlan detayları ve başvuru süresi Türkiye İş Kurumu internet sitesinden takip edilebilir. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Not: Sınav tarihi ve yeri başvurular tamamlandıktan sonra http://mkek.gov.tr/tr/notices_all.aspx?menu=2 adresinden takip edilebilir.

İLAN OLUNUR.


Kaynak : dpb