Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/38612/jandarma-genel-kom-muvazzaf-tabip-subay-ve-ilk-ve-acil-yardim-teknikeri-astsubay-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma 01:38

Jandarma Genel Kom. Muvazzaf Tabip Subay ve İlk ve Acil Yardım Teknikeri Astsubay Alım İlanı

Haber Tarihi : 02 Mayıs 2017 15:22
Jandarma Genel Kom. Muvazzaf Tabip Subay ve İlk ve Acil Yardım Teknikeri Astsubay Alım İlanı
JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞINDAN DUYURU

a. Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf tabip subay, ilk ve acil yardım teknikeri astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinde Eğitim görmeyi müteakip naspedilmek üzere, sivil kaynaktan, üniversitelerin belirtilmiş olan bölümlerinden mezun (20) Tabip Subay (erkek/ kadın), (20) İlk ve Acil Yardım Teknikeri Astsubay Adayı alınacaktır. b. İstekli adaylar, www.jandarma.tsk.tr internet adresindeki bu alımla ilgili internet başvuru formunu doldurarak başvuru yapabileceklerdir.

1. BAŞVURU ŞARTLARI:

a. Örgün eğitim veren Üniversitelerin aşağıda belirtilen bölümlerinden mezun ya da 05 Eylül 2017 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olmak.

(1) Tabip Subay Adayları için, üniversitelerin tıp fakültelerinden mezun olmak;

(2) İlk ve acil yardım teknikeri astsubay Adayları için örgün öğretim yapan üniversitelerin en az 2 yıllık;

Acil Bakım Teknikerliği,

Acil Yardım Teknikerliği,

Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği,

Paramedik,

Acil Yardım,

Ambulans ve Acil Bakım,

İlk ve Acil Yardım bölümlerinden mezun olmak.

b. Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle, tabip subay adayları için otuz iki yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1985 ve daha sonra doğanlar) ilk ve acil yardım teknikeri astsubay adayları için yirmi yedi yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1990 ve daha sonra doğanlar) bitirmemiş olanlar başvurabileceklerdir.

c. www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanan "Muvazzaf Tabip Subay ve Acil Yardım Teknikeri Astsubay Adayı Seçme Sınavları Başvuru Kılavuzu'nda" düzenlenmiş olan nitelikleri taşımak."

2. BAŞVURU YERİ, ZAMANI VE ŞEKLİ:

a. Adaylar başvurularını, 02 Mayıs-02 Haziran 2017 tarihleri arasında, www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasından yapacaklardır.(Yalnız internet explorer kullanarak giriş yapınız.)

b. Adayların başvuru sonuçlarının açıklanması sırasında, seçme sınavlarına ilişkin uygulanacak esaslar ve gelirken getirecekleri belge ve malzemelere ilişkin duyuru www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanacaktır.

c. Kılavuzun tamamı okunmadan, internet ortamında başvuru yapılmamalıdır. Başvuru esnasındaki yapılabilecek yanlış kodlamalar ve yanlış beyanlardan doğacak olumsuz sonuçlardan aday sorumludur.

d. Başvurular ücretsizdir. Seçme Sınavlarına çağırılan adaylardan, başvuru kılavuzunda belirtildiği şekilde 50 TL sınav ücreti alınacaktır.

3. İLETİŞİM:

Beytepe Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı J.Gn.K.lığı Personel Temin Merkez Komutanlığı Subay Kısmı İncek Şehit Savcı Mehmet Selim KİRAZ Bulvarı Beytepe /Çankaya/ ANKARA' dır.

Tel: (0312) 464 8650, (0312) 4648655, (0312) 464 4836 (Hafta İçi 09.00-17.30 saatleri arası)

İnternet Adresi : www.jandarma.tsk.tr


Kaynak : Posta Gazetesi