Jandarma Genel Komutanlığı sivil memur alım ilanı

Jandarma Genel Komutanligi; 61 Avukat, muhasebeci, hesap sorumlusu, biyolog, psikolog, istatistikci, gida, harita, bilgisayar ve tekstil muhendisi, sihhi tesisatci, elektrik teknisyeni, asci, hademe, kaloriferci alacak. Lisans mezunlari icin 2012 KPSS, onlisans ve lise mezunlari icin 2010 KPSS ye girmis olmak gerekiyor.

İlan Giriş : 25 Ağustos 2012 15:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Jandarma Genel Komutanlığı sivil memur alım ilanı

RESMİN BÜYÜK HALİ İÇİN ÜSTÜNE TIKLAYINIZ.

3. ADAYLARDA ARANACAK ŞART VE NİTELİKLER:

a. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak (A bendinin 6'ncı fıkrası hariç)

b. Lisans mezunları için 2012 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (2012 KPSS). ön lisans ve ortaöğretim mezunları için ise 2010 yılı Kamu Perscineli Seçme Sınavına (2010 KPSS) girmiş olmak.

c. 2010 ve 2012 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarından yukarıda unvanlarının karşısında belirtilen puan türünden en az belirtilen puanı almış olnak.

(1) Lisans mezunları için 2012 yılı KPSS sınavına ait yukarıdaki unvanlarının karşısında belirtilen puan türü.
(2) Ön lisans mezunları için 2010 yılı KPSS sınavına ait KPSSP93 puan türü.
(3) Ortaöğretim mezunları için 2010 yılı KPSS sınavına ait KPSSP94 puan türü kullanılacaktır.

ç. İlân edilen unvanlar için en üst öğrenim düzeyi itibariyle öğrenim şartını taşımak ve en üst öğrenim düzeyinden KPSS'ye girmiş olmak.d. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tâbi görevlerde çalışıyor olmamak.

e. Merkezi sınava (KPSS) giriş tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

f. Erkek adaylar için. muvazzaf askerlik hizmetini fiilen tamamlamış olmak veya yapmış sayılacak şekilde muaf olmak.

g. Sevk edilecekleri asker hastanesinden TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliği hükümlerine göre "Sivil Memur Adayı Olur" kararlı sağlık raporu almı*olmak.ğ. Hakkında yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak.

h. Kadro unvanlarının hizasında belirtilen niteliklere sahip olmak.ı. İlânda belirtilen sadece bir unvan için başvuruda bulunulacaktır.

4. SINAVLA İLGİLİ BİLGİLER VE BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

a. Diploma fotokopisi veya öğrenim belgesi fotokopisi. (Okul bölümlerine denk olanlar veya yurt dışında öğrenim görenler için Yüksek Öğretim Kiırulundan alınmış denklik belgesi fotokopisi.)

b. T.C.kimlık numaralı nüfus cüzdanı fotokopisi.

c. Son Uç ay içerisinde çekilmiş (2) adet vesikalık fotoğraf.

ç. Öğrenim durumunuza göre girmiş olduğunuz KPSS sonuç belgesi fotokopisi veya internet çıktısı.

d. İş talep formu. (J.Gn.K.lığı internet sitesi www.jandarma.tsk.tr adresinden temin edilerek talimatına göre doldurulacak ve fotoğraf yapıştırılacakür.)

e. İstenen görev unvanına göre illere ait tercih öncelikleri çizelgesi, (birden fazla il için temin edilen unvanlara başvuran adaylar. J.Gn.K.lığı intern;t adresinden temin ederek talimatına göre dolduracaktır. Atamalar, başarı sırasına göretercihler dikkate alınarak yapılacağından, adayların unvanın karşısındaki tüm illeri atanma istek sırasına göre yazması kendi lehinedir.)

f. Başvuruda bulunacağı unvana ait istenen; avukatlık ruhsatnamesi, aşçılık dalında ustalık-kalfalık belgesi. M.E.B.den onaylı kalorifer ateşçiliği v.lı. belge fotokopileri,

g. Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi fotokopisi.ğ. Şehit, malul ve muharip gazi eş ve çocuklarının, anne. baba veya eşinin şehit/gazi olduğunu gösterir belge. (Başvurularında, almış oldukları KPSSsınav puanına aldığı puanın %I0 fazlası eklenerek hesaplanmış puanları dikkate alınır.)

h. Adaylar yukarıda belirtilen belgeleri yarım kapak karton dosya içerisinde diploma fotokopisi en altta olacak şekilde sıralayıp takarak getireceklerdir(Belgeler delinerek, yarım kapak karton dosyaya tek tek çevrilebilecek şekilde takılacak.plastik dosya, cepli föv vb. dosvava kesinlikle konulmayacaktır.)

5. BAŞVURU YERİ VE TARİHİ:

Yukarıda belirtilen şart ve nitelikleri taşıyan adaylar belirtilen belgeler ile birlikte;

a. Avukat. Uzman (Hukuk). Mühendis (Harita). Mühendis (Tekstil) ve İstatistikçi unvanlarına başvurular: 11 Eylül 2012 tarihinde, saat: 10.00-17.00 arası,

b. Muhasebeci. Hesap Sorumlusu. Biyolog ve Mühendis (Bilgisayar) unvanlarına başvurular: 12 Eylül 2012 tarihinde, saat: 10.00-17.00 arası.

c. Teknisyen (Elektrik). Aşçı ve Kaloriferci unvanlarına başvurular; 13 Eylül 2012 tarihinde, saat: 10.00-17.00 arası.

ç. Psikolog. Mühendis (Gıdal. Teknisyen (Sıhhi Tesisat) ve Hademe (Temizlik Görevlisi) unvanlarına başvurular 14 Eylül 2012 tarihinde, saat 10.00-17.00 arasında

Korg.Naci Tınaz Jandarma Kışlası (Anıttepe/Ankara) (Pclis AkademisiYanı-Bakanlıklar. PTT karşısındaki merdivenlerden çıkılacaktır.) adresine elden yapılacaktır. Unvanlar için belirtilen tarihlerde başvurular yapılacak, iniernet. posta v.b. diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecekir.

6. UYGULAMALI MÜLAKAT SINAVI:

a. Başvuruları uygun görülerek kabul edilen adaylardan; yukarıda yazılı unvanların karşısında belirtilen miktarın (6) katı kadar aday. merkezi sınav (KPSS) sonuçlarına göre en yüksek puanlıdan başlamak üzere değerlendirme;ıe (uygulamalımeslek bilgisi ve mülakat sınavına) tâbi tutulacaktır.

b. Değerlendirmeye tâbi tutulacak adaylara ait isim listeleri ile nerede değerlendirmeye tâbi tutulacakları en geç 22 Eylül 2012 tarihine kadar J.Gn.K.lığı iıternet adresinden (www.jandarma.tsk.tr) yayımlanacak, ayrıca yazı ile bldirilmeyecekve başvuru belgeleri iade edilmeyecektir.

c. Değerlendirme, uygulamalı mülakat sınavı şeklinde 02.03.04 ve 05 Ekim 2012 tarihlerinde Korg.Naci TINAZ Jandarma Kışlası Anıttepe/ANKARA'da yapılacak, adayların hangi tarihte çağrılacağı başvuru sonuçları ile birlikteJuyurulacaktır.

ç. Değerlendirme sonuçları en geç 15 gün içinde internet adresinden (www.jandarma.tsk.tr) duyurulacak, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır

NOT: Kontenjan miktarı, başvuru ve sınav tarihleri, J.Gn.KJığının ihtiyaçları doğrultusunda değiştirilebilecektir.İRTİBAT NUMARALARI: 0312 456 31 34-031245631 32-0312456 II 37-031245631 33-032 456 11 30B