Türkiye Belediyeler Birliği İşçi Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 20 Haziran 2016 14:44, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türkiye Belediyeler Birliği İşçi Alım İlanı

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ

PERSONEL ALIMI İLANI

09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak 01.09.2009 tarihinde yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre; Birliğimiz sürekli (daimi) işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere aşağıdaki şartları taşıyan adaylar arasından 6 adet "Yazılım Mühendisi" alımı yapılacaktır.

A. GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1) Yazılım Mühendisliği için son başvuru tarihi itibariyle ÖSYM tarafından 2014 ve 2015 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak,

2) Askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak (erkek adaylar için),

3) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak.

B. ADAYLARDA ARANAN DİĞER ŞARTLAR

Fakültelerin dört yıllık Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Matematik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

Java veya .Net platformunda en az 2 (iki) yıl uygulama geliştirdiğini belgelemek,

İyi seviyede SQL bilgisine sahip olmak,

İlişkisel veri tabanları ile uygulama geliştirmiş olmak,

Çok katmanlı yapıda web teknolojileri (HTML, CSS, Javascript, Ajax, JQuery) kullanarak uygulama geliştirmiş olmak,

Spring, Spring MVC ve ORM araçları (özellikle Hibernate) konusunda deneyimli olmak,

Tercihen Elektronik Belge Yönetim Sistemi veya Yönetim Bilgi Sistemi konusunda bilgi sahibi olmak,

XML ve WebService tecrübesine sahip olmak,

Literatürü takip edebilecek düzeyde İngilizce bilmek.

D. BAŞVURU

Başvurular, 23/06/2016 - 04/07/2016 tarihlerinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri'ne şahsen veya elektronik ortamda "www.iskur.gov.tr" internet adresi üzerinden yapılacaktır.

E. BAŞVURU SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Başvurular sonucunda şartları sağlayan adaylardan, KPSS P3 puan türünden 60 ve üzeri almış olmak kaydıyla, en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere 3 katı kadar aday sınava çağırılacaktır. Son sıradaki adayla eşit puan almış adaylar da sözlü sınava çağrılır.

F. SINAV VE SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Sınavda, adaylar yukarıda özel şartlarda belirtilen tüm konular ve hususlardan sorumlu olacaktır. Ayrıca ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, tutum ve davranışlarının mesleğe uygunluğu değerlendirilecektir.

Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre yapılmakta olup, değerlendirmede, KPSS puanının yüzde yetmişi, sözlü sınavın yüzde otuzu esas alınmakta ve başarılı olmak için toplam puanın 70 olması gerekmektedir.

G. SONUÇLARIN İLANI

Kazanan adaylar başarı sırasına göre asil ve yedek liste olarak Birliğimiz internet sitesinde ilan edilecek olup, ayrıca adaylara yazılı olarak bildirilecektir.