Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geçici İşçi Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 01 Eylül 2015 18:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geçici İşçi Alım İlanı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

GEÇİCİ BEDEN İŞÇİSİ ALIMI İLANI

İlk Başvuru Tarihi: 07/09/2015

Son Başvuru Tarihi: 09/09/2015

Üniversitemize bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere 30 günden az süreli ve yılda toplam 90 günü geçmemek üzere yirmi (20) geçici beden işçisi alımı yapılacaktır. Talep şartlarına durumu uyan adayların, 07/09/2015 ile 09/09/2015 tarihleri arasında bu ilan metninin ekinde yer alan "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 3 Aylık (90 günden az) Geçici Beden İşçisi Alımı Başvuru Formu"nu doldurarak Fener Mahallesi Zihni Derin Yerleşkesinde bulunan İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına elden teslim etmeleri gerekmektedir.

GENEL ŞARTLAR VE AÇIKLAMALAR

1.Başvuru yapanların T.C. vatandaşı ve en az ilköğretim okulu mezunu (ilkokul mezunu dahil) olmaları gerekir.

2.Alınacak geçici beden işçileri Üniversitemize bağlı birimlerde temizlik ve çevre düzenlemesi ile ilgili işlerde istihdam edilecektir.

3.Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılır, işe alınma işlemleri iptal edilir.

4.Daha önce 2015 yılı içerisinde geçici beden işçisi olarak çalışma hakkı kazananların başvuruları kabul edilmeyecektir.

5.İlan şartlarına uyan ve müracaatları kabul edilen adayların tamamı üzerinden noter huzurunda 15 Ağustos 2015 Sah günü saat 14:00'de Üniversitemiz Fener Mahallesi Zihni Derin Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonunda kura çekilişi yapılacaktır.

Bu kura çekilişi sonucunda, alınacak geçici beden işçisi sayısının üç katı (60 kişi) aday tespit edilecektir. Başvuru sayısı üç katını bulamaması durumunda noter çekilişi yapılmayacaktır. Müracaat eden herkes mülakata davet edilecektir.

6.Kura sonucu tespit edilecek adayların mülakat tarihi yer ve saati kendilerine ayrıca bildirilecektir.

7.Tebligat adresi olarak, adayın başvuru formunda beyan etmiş olduğu adres esas alınır. Meydana gelebilecek adres değişikliğini süresi içerisinde idareye bildirmekten aday sorumludur.

8.Mülakata katılmayan aday kendiliğinden elenmiş sayılır.