Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Temmuz 2014 09:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır. Başvuracak adayların fakültelerin veya 4 yıllık yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmaları (Yurt dışından alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu'nca onaylanmış olması şarttır.), 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel ve özel şartları sağlamış olmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar dilekçelerinde( http: \\ \w\ .iiumushanc.edu.tr dosva omeıim uvesi hasvuru.doc) başvurdukları anabilim dalını ve sınava girecekleri yabancı dili belirterek (Yabancı Dil Başarı Belgesi olanlar ekleyeceklerdir.) ekinde, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, diploma ( lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgelerinin onaylı örnekleri ) ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlarından oluşan dosyalarını 4 takım halinde vereceklerdir.( Herhangi bir kurumda çalışanlar bu hizmetlerini gösterir belgelerini eklemeleri gerekmektedir.)

Başvurular gazetede ilan edildiği tarihten itibaren 15 gün süre içerisinde Gümüşhane Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı'na yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurularda postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adayların Yabancı Dil Sınav yeri ve tarihleri daha sonra adayların müracaat ettikleri birimlerce tespit edilip adaylara ayrıca bildirilecektir.

Başvuruda bulunan adayların, başvurdukları kadro ile ilgili koşulları sağlamadığı sonradan tespit edilmesi halinde bu adayların ataması yapılmayacak ve başvuruları iptal edilecektir.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI KADRO UNVANI KADR O DER. KADRO ADEDİ AÇIKLAMA
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü ? Yrd.Doç . 4 1 Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Enerji alanında Doktora yapmış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü ? Yrd.Doç . 4 I Biyomühendislik alanında Doktora yapmış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Yazılım Mühendisliği ABD Yrd.Doç . 3 1 Yazılım veya Bilgisayar Mühendisliği alanında Doktora yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Maliye Teorisi ABD Yrd.Doç . 4 1 Maliye alanında Doktora yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman ABD Yrd.Doç . 3 1 Muhasebe alanında Doktora yapmış olmak.
Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Genel Sosyoloji ve Metodoloji ABD Yrd.Doç . 5 1 Halk Bilimi alanında Doktora yapmış olmak.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü ? Yrd.Doç . 4 1 Beden Eğitimi alanında Doktora yapmış olmak.

İlan Duyuru ilan başvuru tarihi İlan bitiş tarihi

26 Temmuz Zaman Gazetesi

31/07/2014

14/08/2014

İlgililere duyurulur.