Aman ne çok, başka kurumlar bir kerede binlerce eleman alıyor. Tapular yoğunluktan çatlıyor. Ey Devlet, ey hükümet, adil bir dağılım yapsana. Ne biçim bir adaletin var. On binlerce işsiz umurunuzda değil hadi anladık, böyle yoğun kurumlara 200, 300 personel sinek vızıltısı gibi gelir. Ha olmuş ha olmamış. Vatandaşa hizmetiniz böyle mi olacak????
bu ilanı yayımlayanlar sanırım harita kadastro ve tapu kadastro arasında uçurum olduğunu sanıyorlar. tam bir menfaat olayı gibi kpss tercihlerinde bile her iki bölüme aynı tercih hakkı sunuluyor. saçmalık...!
arkadaşlar merhaba bu ilan için bölüm şartı var mı yoksa lisans mezunu herkes mi başvuru yapabiliyor bir de tercih ücretli mi ve son olarak ösymden eğitim bilgileriniz alınamadı diyor tercih yapamıyorum