NUHEREN 21 Şubat 2019 16:51
bu fotoğraf resmi mi olacak bilginiz var mı
Şikayet Et
sevnev 21 Şubat 2019 16:50
(Ev hanımıyım )çalısmıyorum şıkkını işaretliyorum yine de kamuda çalısıp çıkarıldıysanız evet i kendiniz cıktıysanız hayır var allah allah sinir oldum ikiside değil yani alt kısımdaki çalışmıyorum tıklıyorum ileri diyorum olmuyor aynı sıkıntıyı yaşayan var mı???
Şikayet Et
rep87 21 Şubat 2019 16:48
Ordu için kpss lisans tan başvuran var mı acaba?
Şikayet Et
hulyanurraytas 21 Şubat 2019 16:43
arkadaşlar fotoğraf sıkıntısında biyometrik fotografınızı biilgisayara yükleyip ordan boyutunu ayarlayıp mı yuklediniz sisteme
Şikayet Et
NUHEREN 21 Şubat 2019 16:43
ben sıkıntı yasiyorum bu konuda biyometrik ve resmi mi olacak bu foto
Şikayet Et
sevnev 21 Şubat 2019 16:28
KPSS puanım 85,7 aydın ya da İzmir düşünüyorum.aydın 2 kişi alacak ama çağrılır mıyım?
Şikayet Et
ysnkr 21 Şubat 2019 15:45
Fotoğraf sıkıntısı yaşayan arkadaşlar fotoğrafın üzerine sağ tıklayın düzenleye girin ordan paint açılır fotoğrafı paint programında kırpın 600*800 olana dek sonra farklı kaydet deyip fotoğrafı kaydedin sistem 599*800 olsa dahi kabul etmiyor ille dedikleri gibi olacak
Şikayet Et
ysnkr 21 Şubat 2019 14:58
fotoğrafta sıkıntı mı var arkadaşlar hepsini uygun ayarlıyıorum yine de kabul etmiyor
Şikayet Et
seher çetın guç 21 Şubat 2019 14:52
Merhabalar internetten başvuru yaptıktan sonra belgeleri 25 şubata kadar vaililiğe mi teslim etmemiz gerekiyor hemen
Şikayet Et
Zelis.91 21 Şubat 2019 14:46
Arkadaşlar ilana başvuru resim yükleyemediniz için yapmıyorum jpeg formatı diyor resmi netten JPEG yapıyorum ama olmuyor
Şikayet Et
1234567891011»