isoobal42 07 Haziran 2019 22:23
Bu Haziran ayında 4 yıllık sosyal hizmet bölümünden mezun oluyorum. 2018 KPSS p3 de 72,5 puanım var başvurabilir miyim? Teşekkürler şimdiden.
Şikayet Et
BAŞAKÇOBAN 05 Haziran 2018 11:54
Arkadaşlar mülakatta neler soruluyor nelere dikkat etmemiz gerekiyor bilgisi olan var m?
Şikayet Et
eyeofhedemon 29 Mayıs 2018 11:08
Sinop kaç ile kapattı acaba,ben Sivas'a başvurmuştum 82,31 ile kapatmış giremedim. :/
Şikayet Et
tugba-arslan 25 Mayıs 2018 08:55
ARkadaslar ben başvıru yaptıktan sorna o kagıdı almadım şimdide sistem kapalı ya o kagıdı bulamaz mıyım ki cıkaramaz mıyım
Şikayet Et
Bacaru M. 15 Mayıs 2018 10:38
kanki telefonunla fotolarını çek at o zaman kabul ediyor.Elinde olmayan evrağını önce bilgisayar ekranından aç oradan fotosunu çek daha sonrada ara kablo mu artık ne ise o veri aktarıcı kablo ile bilgisayarına yükle ve sisteme kaydet.Sistem pdf filan istemediği için bunları yap,dosyaları jpg formatında rahat rahat hızlıca yüklersin.
Şikayet Et
ackenbenbendegilim 15 Mayıs 2018 00:06
2 alımada başvurumuzu yaptık haydi hayırlısı . biri gelirde kapağı atarız devletimize milletimize yararlı oluruz inşAllah.
Şikayet Et
dukal 14 Mayıs 2018 22:07
bana ozelden yazarsanız sevınırım.tşk
Şikayet Et
dukal 14 Mayıs 2018 22:06
bu belgeler nasıl yuklenecek yazabilir misiniz arkadaşlar?tşk a) diploma veya mezuniyet belgesi (yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylar için yök tarafından denkliği onaylanmış belge), b)erkek adaylar için askerlik durumuna ilişkin e-devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınan askerlik durum belgesi, c)vesikalık fotoğraf, son altı ay içinde çekilmiş ve adayın kolaylıkla tanınmasını sağlayabilecek nitelikte olacaktır.
Şikayet Et
dukal 14 Mayıs 2018 22:03
bu belgeler nasıl yuklenecek bilen varsa bana yazabilir mi acaba? a) diploma veya mezuniyet belgesi (yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylar için yök tarafından denkliği onaylanmış belge), b)erkek adaylar için askerlik durumuna ilişkin e-devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınan askerlik durum belgesi, c)vesikalık fotoğraf, son altı ay içinde çekilmiş ve adayın kolaylıkla tanınmasını sağlayabilecek nitelikte olacaktır.
Şikayet Et
selçukkaplan 14 Mayıs 2018 15:43
her iki ilana başvuru yapılabiliyor. ben yaptım. aynı zamanda ankarayı aradım yapabilirsin dediler.
Şikayet Et
12345