Kocaeli Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 28 Temmuz 2010 11:50, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kocaeli Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜÜNDEN

Üniversitemize bağlı birimlere 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

İlgililere Duyurulur.

Genel Şartlar

Adaylar, Akademik Başvuru Formu http://perdb.kocaeli.edu.tr/Form.php adresinden indirilip eksiksiz olarak, dilekçe, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, öğrenim belgelerinin fotokopisi (yurtdışından alınan diploma veya ünvanların denkliğinin yapılmış olması gerekmektedir), ALES?den en az 70 puan aldığını gösterir belge (lisans öğreniminde mezun olunan alandan), nüfus cüzdan sureti ve not durum belgesi (transkript) ile başvuru yapabilecektir. Başvuracak adayların ilan edilen anabilim dalı / program / Fakülteden mezun olmaları gerekmektedir. 657 S.K. ve 2547 S.K. tabi çalışıyor ise ilan edilen kadro derecesine uyanlar müracaat edebilecekler ve hizmet süreleri ile bulundukları Kazanılmış Hak Aylığı derece ve kademelerini belirten belgelerini vermeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen veya posta ile yapılacak olup, internet aracılığı ile başvuru kabul edilmeyecektir. Süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar Personel Daire Başkanlığımıza ulaşmış olması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Okutman

Başvuracak adayların en az yüksek lisans mezunu olmaları ve varsa bilimsel çalışma ve yayınları ile başvurması gerekmektedir.

Muafiyet

Doktorasını tamamlamış olanlar ile halen öğretim elemanı kadrosunda bulunanlar veya öğretim elemanı kadrosundan ayrılanlar için merkezi sınav (ALES); ve yabancı dil şartı aranmaz.

  Fakültelerin Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Lisans mezunu, Alanında Yüksek Lisans mezunu olmak. En az 10 yıl Akademik tecrübeye sahip olmak. Okutman 1 10 Ağustos 2010