Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Temmuz 2010 11:22, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ?NDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu?nun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 26.maddesinde belirtilen asgari koşulların yanında Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşullara göre öğretim üyesi alınacaktır.

PROFESÖR BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayın başvurduğu bölüm ve anabilim dalı ile telefon numarasıı ve yazışma adresesinin de belirtildiği dilekçesine; özgeçmişini, Nüfus Cüzdan Örneğini, 2 adet fotoğrafını, sabıkasızlık belgesini, daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 6 (Altı) takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı?na başvurması gerekmektedir.

- Başvuru, gazete ilanını takiben 15 gün içerisinde şahsen veya posta ile yapılabilecektir. Ancak postadaki gecikmelerden ve süresi içerisinde yapılmayan başvurudan kurumumuz sorumlu olmayacaktır.

- Profesör kadrosu daimi statüdedir.

- İlanımız 17 Temmuz 2010 tarihli Sabah Gazetesinde yayınlanmış olup, başvuralar 17 Temmuz- 02 Ağustos 2010 tarihleri arasında ve mesai içerisinde yapılacaktır.

BİRİMİ ANABİLİM DALI ÜNVANI DERECESİ ADEDİ AÇIKLAMA
Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Profesör 1 1