Niğde Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Haziran 2010 11:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Niğde Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca onaylanan Üniversitemiz Öğretim Üyeliği kadrolarına Başvuru Koşullan ve Uygulama İlkeleri Yönergesi Hükümlerine göre aşağıda belirtilen anabilin) dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.Niğde üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşullan ve Uygulama İlkeleri Yönergesi Üniversitemiz web sitesinin (www.nigde.edu.tr) yönetmelikler ve yönergeler bölümünde yer almaktadır.

Başvurular ilanın günlük gazetede yayın tarihi itibariyle 15 (onbeş) gündür. (Günlük gazete ve Resmi Gazete'nin ilan tarihlerinin en son olanı dikkate alınacaktır.)

Doçentlik kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların 2547 sayılı Kanun'un 25. maddesinde belirtilen şartlara ve Üniversitemizin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve atama Kriterlerine haiz olması, Anabilim Dalını belirten
dilekçelerine, özgeçmiş, onaylı nüftıs cüzdanı sureti 2 adet fotoğraf, Doçentlik basan belgesi, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlanm kapsayan 4 nüsha, dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmalan gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Duyurulur.

BİRİMİ VE BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI VEYA ALANI UNVANI ADET AÇIKLAMALAR

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Türk Dili ve Edebiyatı Türk Halk Edebiyatı Doçent 1

İKTİSADİ VE İDARİ BİL. FAK.

İşletme Muhasebe Finansman Doçent 1

Kamu Yönetimi Kentleşme ve Çevre Sorunlan Doçent 1