• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 2010-06-21T12:47
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize bağlı birimlerin aşağıda belirtilen boş kadrolarına kanuni şartları taşıyan profesör, doçent ve yardımcı doçent alınacaktır. (Profesör ve doçent devamlı statüye atanacaktır.) Başvuru için Gerekli Belgeler:

Anadolu Üniversitesi'nde öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma İle İlgili Değerlendirme Ölçütleri'ni taşıyan profesör, doçent ve yardımcı doçent adaylarının dilekçelerine 2 fotoğraf, öğrenim belgesi, onaylı nüfus cüzdanı sureti, askerlik durumlarını gösteren belge, özgeçmişlerini, profesörlerin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesinde yazılı bilgi ve belgelen kapsayan 6 adet dosyayı, doçent adaylarının Öğretim üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 14. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı ve yardımcı doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 8. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı da ekleyerek, ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde "Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı-Eskişehir" adresine vermeleri gerekmektedir. Başvurularda, Bölüm/Anabilim Dalı açıkça belirtilecek ve başvurular şahsen yapılacaktır.

Yardımcı doçentlik yabancı dil sınavının yapılacağı tarih, başvuru sırasında açıklanacaktır.

PROFESÖR (DEVAMLI STATÜ):

*FEN FAKÜLTESİ: Matematik Bölümü: Uygulamalı Matematik Anabilim Dalı.

*GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ: Resim Bölümü: Resim Anasanat Dalı.

DOÇENT (DEVAMLI STATÜ):

ECZACILIK FAKÜLTESİ: Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü: Farmakognozi Anabilim Dalı.

*MÜHENDISLIK-MIMARLIK FAKÜLTESİ: İnşaat Mühendisliği Bölümü: Hidrolik Anabilim Dalı.

*AÇIKOĞRETİM FAKÜLTESİ: Uzaktan Öğretim Bölümü: Uzaktan Öğretim Anabilim Dalı.

*EĞITIM FAKÜLTESİ: İlköğretim Bölümü: Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü:

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı.

YARDIMCI DOÇENT:

*EĞITIM FAKÜLTESİ: Yabancı Diller Eğitimi Bölümü: İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı (2 adet), özel Eğitim Bölümü: Çok Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı.

*ECZACILIK FAKÜLTESİ: Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü: Farmasotik Toksikoloji Anabilim Dalı.

*MÜHENDISLİK-MIMARLIK FAKÜLTESİ: Mimarlık Bölümü: Bina Bilgisi Anabilim Dalı, Kimya Mühendisliği Bölümü: Temel

İşlemler ve Termodinamik Anabilim Dalı.

* FEN FAKÜLTESİ: Kimya Bölümü: Anorganik Kimya Anabilim Dalı, Biyoloji Bölümü: Genel Biyoloji Anabilim Dalı (2 adet).

* TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU :

* SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU:

* DEVLET KONSERVATUVARI:

* ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU:

Memurlar.Net
3 gün önce Vakıflar Genel Müdürlüğü 122 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 30 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Türkiye İstatistik Kurumu 21 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce İzmir Büyükşehir Belediyesi 40 zabıta memuru alacak 2 hafta önce Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü 22 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 12 sözleşmeli personel alacak Dün Harran Üniversitesi 39 sözleşmeli personel alacak 2 gün önce İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alım İlanı 1 hafta önce Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi 8 sözleşmeli personel alacak 4 gün önce Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı