Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğretim Eelmanı Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Haziran 2010 08:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğretim Eelmanı Alım İlanı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

UZMAN KADROSUNA BAŞVURU İÇİN ARANACAK ŞARTLAR:

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR :

1- 2547 Sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik esasları ile 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2- Başvurularda merkezi sınavdan (ALES) (adayın lisans öğreniminde mezun olduğu alandan) en az 70 puan almış olmak.

3- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 80 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

4- En az lisans mezunu olmak

5- Belgelendirmek kaydıyla en az alanları ile ilgili iki yıl tecrübeli olmak,(Yüksek Lisans Mezunları için 2 yıl tecrubeli olmak şartı aranmaz.

MUAFİYET

Doktorasını tamamlamış olanlar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 31.07.2008 tarihli ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik?in yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının başvurularında, merkezi sınav (ALES) şartı aranmaz. (merkezi sınavdan muaf olan adayların son iki yıla ait ALES notunun bulunmaması halinde, ALES puanı 70 olarak kabul edilir)

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ :

Adaylar başvurularını Rektörlük Personel Daire Başkanlığına yapacaklardır.

Başvurular şahsen veya posta yoluyla yapılabilir. Eksik belgelerle yapılacak müracaatlar ile süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere ulaşması gerekmektedir.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER :

-Dilekçe ve Başvuru Formu (http://www.karatekin.edu.tr) adresinden temin edilebilir)

-ALES Belgesi

-KPDS veya ÜDS Belgesi

-Lisans Belgesi

-İş Tecrübesi Belgesi (En az iki yıl)

-Var ise Yüksek Lisans veya Doktora Belgesi

-Nüfus Cüzdanı Örneği

-2 Adet Fotoğraf

-Özgeçmiş

-Lisans Transkript

-Askerlik Terhis, Tehir veya Tecil Belgesi (Bakaya durumda olmamak)

-Daha önce kamuda çalışmış olanlar için hizmet belgesi

-Var ise Bilimsel Çalışmalarını kapsayan dosya

Not : ALES, Dil Belgesi, Mezuniyet Belgeleri, Transkript ve Askerlik Belgelerinin aslı veya fotokopileri idarelerce tasdik edilmiş, Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul Başkanlığınca denkliğinin onaylanmış olması gerekir.Onaylanmamış renkli fotokopi kabul edilmeyeçektir.

Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar Üniversitemiz web adresinde yayınlanacak olup bu aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Adres : Cumhuriyet Mah. Şehit Pilot Üsteğmen Erdem Öztürk Sok. No. 12 Kat.5 P.K. 18100 ÇANKIRI

  Uluslararası İlişkiler, İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı (İngilizce), İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümlerinden mezun olmak Uzman 1 01 Temmuz 2010