Ardahan Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Haziran 2010 08:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ardahan Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Ardahan Üniversitesi Rektörlüğünden :

AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirlenen birim ve anabilim dallarına 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren on beş (15) gündür. Son başvuru tarihi tatile geldiği takdirde bir sonraki iş günü mesai bitimine kadar başvuru yapılacaktır. Başvurular şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; dilekçelerine ekleyecekleri doçentlik belgesi örneği, resmi kurumlarca onaylanmış diğer öğrenim belgeleri, varsa hizmet belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, 4 adet fotoğraf, özgeçmiş, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri, resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans ve doktora), varsa hizmet belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, 4 adet fotoğraf, özgeçmiş, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.

Bilim alanı bir yabancı dille ilgili olanlar, başka bir yabancı dilde sınava girecektir.

Yardımcı doçent adaylarının yabancı dil sınav tarihleri daha sonra belirlenecek ve adaylara başvurdukları birim tarafından duyurulacaktır.

Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. Atamaların yapılabilmesi için adayların durumunun ilan edilen kadro derecelerine uygun olması gerekmektedir.

Duyurulur.

Tel: 0 478 211 64 46

Birimi Anabilim Dalı Unvanı Der Adet Açıklama
İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Toplumsal Yapı ve Değişme Doçent 1 1 Din Sosyolojisi alanında çalışıyor olmak.
İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Yeniçağ Tarihi Yardımcı Doçent 4 1 Osmanlı Dönemi Şehir Tarihi alanında çalışıyor olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Yardımcı Doçent 4 1 Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi konusunda Doktora yapmış olmak.
Mühendislik Fakültesi Çevre Bilimleri Yardımcı Doçent 5 1 Çevre Bilimleri Anabilim Dalı?nda Doktora yapmış olmak.