ÖSYM sözleşmeli personel alım ilanı (2002)

İlan Giriş : 15 Nisan 2003 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
ÖSYM sözleşmeli personel alım ilanı (2002)
SZLEMEL PERSONEL ALINACAKTIR

657 sayl Devlet Memurlar Kanununun 4/B maddesi ve buna ilikin 7/15754 sayl Bakanlar Kurulu Karar hkmleri uyarnca Sosyal Sigortalar Kanununa tabi szlemeli olarak altrlmak zere personel alnacaktr.

steklilerin bavurabilmeleri iin, statistik; Bilgisayar Alanlar; Trk Dili ve Edebiyat veya Trk Dili ve Edebiyat retmenlii; Matematik veya Matematik retmenlii; Corafya veya Corafya retmenlii; Tarih veya Tarih retmenlii; Felsefe veya Felsefe retmenlii; Fizik veya Fizik retmenlii; Kimya veya Kimya retmenlii; Biyoloji veya Biyoloji retmenlii; Alman Dili ve Edebiyat veya Almanca retmenlii; ngiliz Dili ve Edebiyat veya Amerikan Kltr ve Edebiyat veya ngiliz Dili veya ngilizce retmenlii; Hukuk; ktisat ve letme alanlarndan birinden en az lisans diplomasna sahip olmas, erkek adaylarn askerliini yapm olmas ve 1999, 2000, 2001 yllarnda Merkezimiz tarafndan yaplm olan Kamu Personel Seme Snavlarnda (DMS, KMS ve KPSS) hesaplanan puanlarn birinden en az 70 veya daha fazla puan alm olmas gerekir.

lgi duyan adaylarn durumlarn anlattklar ve girdikleri snavlardaki numaralarn yazdklar bir dileke ile 20 Ekim 2002 akamna kadar SYM zlk leri Blmne bavurmalar veya bu dilekeyi posta ile gndermeleri gerekir. SYM Bakanl, mlakat yoluyla seme yapmak zere yksek puandan balayarak Biyoloji veya Biyoloji retmenlii alanndan on, dier alanlarn her birinden drt aday aracaktr. Duyurulur.