İnönü Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Mayıs 2010 07:29, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İnönü Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 50/d maddesi ile ?Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik? uyarınca Üniversitelerin ilgili alandaki doktora öğrencileri arasında aşağıda tabloda belirtilen anabilim daları için Araştırma Görevlisi alınacaktır.

BAŞVURULARDA GENEL ŞARTLAR

- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

- Araştırma Görevlisi kadrolarına naklen veya açıktan yapılacak her türlü atamada ALES?ten (alanındaki puan türünden) en az 70 puan alması, Kamu Personel Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadilini bir puan almış olmak şarttır.

ÖZEL ŞARTLAR

- Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak,

- Ön Değerlendirme ve Değerlendirilme aşamalarında Lisans Mezuniyet notunun hesaplanmasında kullanılacak, 4?lük not sisteminin 100?lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı kararı ile belirlenir.

- İlgili alanda Doktora Eğitimi Yapıyor Olmak.

BAŞVURU SIRASINDA EKLENECEK BELGELER

- Adaylar başvurdukları Anabilim Dallarını belirten dilekçeleri ekinde; özgeçmiş, Merkezi Sınav Belgesi (ALES)Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) puanını gösterir belge yada eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan almış oldukları puanı gösteren belge, İlan Edilen Kadroya bağlı olarak ilgili Anabilim Dalında Doktora yapıyor olduğuna dair belge, Onaylı Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Belgesi (Lisans yurtdışından alınmış bir mezuniyet belgesi ise Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca derkliğinin yapılmış olması gerekmektedir.) Lisans Transkripti (Onaylı), nüfus cüzdan fotokopisi (Onaylı), 6 adet fotoğraf (son altı ayda çekilmiş).

Başvurular, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına şahsen yapılacaktır. Posta ve internet aracılığı ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Son başvuru 25.05.2010 tarihi mesai saati bitimine kadardır. Adayların ön değerlendirme sonuçları 27.05.2010 tarihinde üniversitemizin web sitesinde ilan edilecektir. Başvuran adaylardan ön değerlendirme sonuçlarına göre giriş sınavı hakkı elde eden adaylar için 31.05.2010 günü Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dersliklerinde saat:10:00?da giriş sınavı yapılacaktır. Giriş sınavı sonuçları; 03.06.2010 tarihinde üniversitemizin web sitesinde duyurulacaktır.

Fakülte Adı ANABİLİM DALI KADRO UNVANI KADRO SAYISI KADRO DRC. ÖZEL ŞART
Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş, Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Araştırma Görevlisi 3 6 İlgili alanda Doktora Eğitimi Yapıyor Olmak
Fakülte Adı ANABİLİM DALI KADRO UNVANI KADRO SAYISI KADRO DRC. ÖZEL ŞART
Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Araştırma Görevlisi 5 6 İlgili alanda Doktora Eğitimi Yapıyor Olmak