Iğdır Halfeli Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Nisan 2010 08:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Iğdır Halfeli Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

HALFELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANACAK İTFAİYE ERİ MEMUR ALIMI İLANI

Halfeli Belediye Başkanlığı Bünyesinde 657 sayılı DevJet Memurları Kanununun Kapsamında. istihdam edilmek Üzere 21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmî Gazetede yayınlanan Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15.16 17 Belediye İtfaiye Yönetmeliğinde Değişiklik yapılmasına Dair Yönetmelik belirtilen hükümler çerçevesinde Başkanlığımızda münhal bulunan aşağıda sınıfı, unvanı, derecesi, adedi,(KPSS) KPSS) taban puanı türü belirtilen İtfaiye Eri Kadrosuna; Merkez sınavdan (KPSS) sınav komisyonunca belirtilen aşağıdaki taban puanı alıp Başkanlığımıza müracaat eden adaylar arasındaa,en yüksek puandan banlamak illere ilan edikn kadro sayısının 3 (üç) katı aday belirlenerek sözlü sınava çağrılmak suretiyle İtfaiye Eri alınacaktır.

ALIM YAPİLACAK BOS KADROLAR:

İTFAİYE ERLİĞİNE BAŞVURU ŞARTLARI:

1 - Türk Vatandaşı olmak.

2 - Belediyede yapılacak sözlü mülakat sınavının yapıldığı tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak..

3 - Tartılma ve Blçülme aç kanuna, soyunuk ve çıplak ayaklı olmak kaydıyla en az 1,67 m kadınlarda en az 1.60 boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak.

4-Erkek adayların Askerlikle ilişkisi bulunmamak,muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya ertelemiş olmak.

6-Yukarıda tabloda belirtilen kadrolara uygun olarak, Lise Dengi Okul ve ön Lisans mezunu olmak,

5 - Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmaraak,eörevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca hastalığı olmamak.görevlerinî düzenli bîr biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak

7 -Kamu haklarında mahrum bulunmamak,(Ağır hapis veya 1 yıldan fazla hapis cez&u ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak)

8- Lise ve Dengi okul Mezunları için KPSS94(Kamu Personeli Seçme Sınavı)2008 sınavlarına girmiş en az 60 puan ve almış olmak

9-2 Yıllık Üniversite veya dengi okul mezunlar İçin 2008 sınavına gumiş ve KPSS93 Puan türlerinden 65 puan almış olmak

l0-Sağlık açısında kapalı mekan dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak.

11-Herhangi bir kamu kurum vs kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde halen çalışıyor olmamaLheıhangi bir kamu özel kuruluşa karşı hizmet yükümlülüğü ve tazminat borcu bulunmamak.

12- Siyasi ve Medeni hakları Kullanma ehliyetine sahip olmak,

BAŞVURU SÜRESİ VE VERİ:

Başvurular 10 Mayıs 2010 Pazartesi günü saat 9:30 da başlayıp 10 Mayıs 2010 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Halfeli Belediye Başkanlığı Binası Yazı İşleri Müdürlüğü Özvatau Mahallesi Belediye Cad. No:7 Halfeli/IĞDIR), şahsen yapılacak olup, posta ve internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Eksik bilgi ve belgeler Us nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURU ŞIRASINDA İSTENİLECEK BELGELER:

Halfeli Yazı İsleri Müdürlüğünden adaylara başvuru formu verilecek olup aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükeronez kalem ile doldurulmak sureliyle (1 adet fotoğraf yapıştırılacaktır.)

1 - KPSS Sonuç Belgesinin Aslı veya Noter tasdikli sureti.

3 -Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C. Vatandaşlık Nosu olan)

4 - Öğrenim durumlarını gösterir belgenin aslı veya noter tasdikli sureti.

5 - Son üç ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf.

6 - Cumhuriyet Başsavcılığı Adli Sicil Belgesi

7 - Askerlik durum belgesi

8 - Nüfus ve Vatandaşlık isleri Müdürlüğünden alınmış adres beyanı

9- Nüfus Dairesinden Aile Nüfus kayıt örneği

10-Boy ve kilo tespitine ilişkin resmi sağlık kurumUnndan ahımn rapor

SINAVA GİRİŞ BELGESİ:

Belediyemize başvuran adayların KPSS basan puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 4 Adet İtfaiye Eri boş kadrosunun 3 kat aday sınava çağırılacak İtfaiye Eti adaylarının listesi Başkanlığımız internet sitesinde wvvw.halfeli.bel.tr ve Belediye ilan panosunda 14 Mayıs 2010 tarihinde yayınlanacaktır. Sınava çağrılan adaylar için sınav giriş belgesi düzenlenecektir.Sınav giriş belgeleri 18 Mayıs 2010 tarihinde Halfeli Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacaktır.

Adaylar sınavda sınava giriş belgesi ile atfus cüzdanını yanında buluttdttracak]ardw.Sraava katılmaya hak kazananısy a müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV YERİ VE SAATİ:

İtfaiye Eri için; Halfeli Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda 25 Mayıs 2010 tariklerinde saat 9:30 da başlamak üzere sözlü sınav mülakat şeklinde yapılacaktır.

SÖZLÜ SINAV KONULARI (MÜLAKAT):

1 - Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

2 - Atatürk İlkeleri ve inkılâp Tarihi

3- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

4 - Mahalli idarelerle İlgili Temel Mevzuat

DEĞERLENDİRME:

İtfaiye Eri için; Başvuru arasında en yttksek adaydan başlamak üzsre,ilan Edilen kadro sayısının 3 kalı kadar aday belirlenerek sözlü sınav çağrılır. Sözlü sınavda Başarlı olabilmek içia 100 üzerinden en az 70 puan almış olmak gerekir.Başarı notu sözlü sınavda alınan nottur.

Yüksek puanda başlamak üzere kadro sayısı kadar ASİL Kadro sayısı kadar YEDEK aday belirlenecektir.

Sınav Iğdır ili Merkez Halfeli Belediye Başkanlığının ilan panosunda büdiriiecektir.Atama yapılanlardan göreve başlamayanlarla yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

İLAN OLUNUR.