ODTÜ İnternet Üzerinden Bilişim (ION) Yüksek Lisans Programı

İlan Giriş : 19 Nisan 2010 08:21, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
ODTÜ İnternet Üzerinden Bilişim (ION) Yüksek Lisans Programı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi

İnternet Üzerinden Bilişim (ION) Yüksek Lisans Programı

2010-2011 Eğitim-Öğretim Güz Dönemi Başvuruları

1 ? 28 Mayıs 2010

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Enformatik Enstitüsü bünyesinde verilmekte olan Internet Üzerinden Bilişim (ION) Yüksek Lisans Programı. öğrencilerini Bilişim Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri konusunda uzmanlaştırmak hedefiyle kurulmuş, uzaktan eğitim sayesinde, bilişim teknolojileri ve sistemleri gibi hızlı gelişen bir alanda kendisini ODTÜ Enformatik Enstitüsü?nün deneyimli öğretim üyesi kadrosu yardımıyla uzmanlaştırmaya istekli herkese açık bir yüksek lisans programıdır.

Internet Üzerinden Bilişim (ION) Yüksek Lisans Programı dahilinde dersler sınıf ortamından bağımsız olarak internet üzerinden yürütülmektedir. Bu sayede düzenli olarak kampüs ortamında derslere katılamayacak öğrenciler dersleri kendilerine uygun bir program dahilinde internet üzerinde takip edebilmektedirler. Bununla birlikte öğrenciler ve dersleri veren öğretim üyeleri gerek internet üzerinden gerekse planlanan hafta sonları kampüs ortamında yapılan görüşmelerle sürekli iletişim halindedirler.

2010-2011 Eğitim-Öğretim Güz Dönemi Başvuruları 1 ? 28 Mayıs 2010 tarihleri arasındadır. Başvurular aşağıdaki başvuru koşullarını sağlayan herkese açıktır.

Başvuru Koşulları:

?Lisans mezunu olmak

?ALES sınavından minimum 70 puan almak.

?TOEFL/ODTU IYS/ IELTS sınavından minimum 213/65/6.5 puan almak.

Detaylı Bilgi İçin: http://www.ii.metu.edu.tr/academic_program/informatics-online adresini ziyaret edebilirsiniz..