Süleyman Demirel Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Nisan 2010 11:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Süleyman Demirel Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

28 Haziran 2007 tarih ve 26566 Sayılı Resmi Gazete?de Yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esasların Ek 2. Maddesinin (b) ve Programcı için (c) bendinde belirtilen yönteme göre; Üniversitemiz Rektörlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü ile Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Çalıştırılmak üzere 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN

ÜNVANI BİRİMİ ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER
Programcı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 1 1 - Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Kontrol Öğretmenliği lisans programlarının birinden mezun olmak .
2 -Mesleki tecrübenin belirlenmesinde, Bilişim Personeli (Programcı) olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4/B maddesi ile 399 sayılı KHK?ye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile SSK?na tabi özel kesimde bilişim personeli (Programcı) olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri esas alınır.
3 -İlk defa işe alınacaklarda en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisi aranılır. Ancak, yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan fakülte, yüksekokul ve bilgisayar programcılığı alanında meslek yüksekokulu mezunu olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde ?Test Of English as a Foreign Language? (TOFEL)sınavında en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya ?İnternational English Language Testing System? (İELTS) sınavından en az 6 puan alanların ingilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir.
4 -Yabancı Dil Sınav Sonuçları (5) yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerin yabancı dil bilgi düzeyi (D) düzeyi olarak kabul edilir.
Hemşire Araştırma ve Uygulama Hastanesi 20 Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla, en az bir (1) yıl klinik tecrübesi olmak.
Hemşire Araştırma ve Uygulama Hastanesi 10 Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla, en az bir (1) yıl yoğun bakım tecrübesi olmak.
Hemşire Araştırma ve Uygulama Hastanesi 13 Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak.
Diğer Sağlık Personeli;
Sağlık Teknikeri Araştırma ve Uygulama Hastanesi 1 Anestezi, Anestezi Teknikerliği önlisans programından mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla, en az bir (1) yıl ameliyathanede çalışmış olmak.
Sağlık Teknikeri Araştırma ve Uygulama Hastanesi 1 Elektronörofizyoloji önlisans programından mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla, en az bir (1) yıl uyku laboratuarı tecrübesi olmak.
Sağlık Teknikeri Araştırma ve Uygulama Hastanesi 1 Laboratuar, Sağlık Laboratuarı, Tıbbi Laboratuar, Tıbbi Laboratuar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla, en az bir (1) yıl biyokimya laboratuarı tecrübesi olmak.
Sağlık Teknikeri Araştırma ve Uygulama Hastanesi 1 Anestezi, Anestezi Teknikerliği önlisans programından mezun olmak.
Sağlık Memuru Araştırma ve Uygulama Hastanesi 1 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Ebelik-Hemşirelik, Sağlık Memurluğu alanlarından birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla, en az bir (1) yıl nükleer tıp tecrübesi olmak.
Hemşire Döner Sermaye 5 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Ebelik-Hemşirelik, Sağlık Memurluğu alanlarından birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla, en az bir (1) yıl klinik tecrübesi olmak.
Ebe Döner Sermaye 1 Ebelik lisans programından mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla, en az bir (1) yıl klinik tecrübesi olmak.
Diğer Sağlık Personeli;
Sağlık Memuru Döner Sermaye 1 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Ebelik-Hemşirelik, Sağlık Memurluğu alanlarından birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla, en az bir (1) yıl kan merkezi tecrübesi ile Sağlık Bakanlığı onaylı Kan Bankacılığı ve Transfüzyon Tıbbi sertifikasına sahip olmak.
Sağlık Teknisyeni Döner Sermaye 1 Ortaöğretim kurumlarının Radyoloji veya Radyoloji Teknisyenliği alanından mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla, en az bir (1) yıl Girişimsel Radyoloji alanında tecrübesi olmak.
Büro Personeli Döner Sermaye 1 Tarih lisans programından mezun olmak.
Büro Personeli Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 1 Gıda Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

GENEL ŞARTLAR:

a) T.C. Vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

d) Erkek Adaylar İçin Muvazzaf Askerlik Çağına Gelmemiş veya Askerlik Çağına Gelmiş ise Muvazzaf Askerlik Hizmetini Yapmış veya Muaf veya Erteletmiş veya Yedek Sınıfa Geçirilmiş Olmak.

e) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 40. maddesindeki yaş şartını taşımak.

3- 2008 KPSS (B) grubu sınavlardan lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

4-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

BAŞVURU

Başvuru Tarihi : 12 Nisan 2010-26 Nisan 2010

1- Öğrenim belgesi fotokopisi.

2- 2008 KPSS sonuç belgesi fotokopisi.

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi.

4- Başvuru formu ve dilekçe

5- Mesleki tecrübe istenilen pozisyonlar için tecrübesini belirten belge.

6- Fotoğraf (1) adet.

Adayların Süleyman Demirel Üniversitesi web sayfasından temin edecekleri başvuru formunu ilanda belirtilen birimlerden ve ünvanlardan hangisine müracaat edeceklerini belirterek, yukarıda istenilen belgeler ile birlikte (onaylı veya aslı görülmek şartıyla sureti) 26 Nisan 2010 Pazartesi günü mesai bitimine (17:30?a) kadar Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

MÜRACAAT ŞEKLİ VE YERİ:

Müracaatlar ilanın gazetede yayımladığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Süleyman Demirel Üniversitesi web sayfasından temin edecekleri başvuru formu ve dilekçe örneğini istenilen belgeler ile birlikte, ilanda belirtilen birimlerden ve ünvanlardan hangisine müracaat edeceklerini başvuru formunda ve dilekçede belirterek, Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

KPSS puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 3(üç) iş günü içerisinde www.sdu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Her kadronun 1 (bir) katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

Programcı kadrosuna atanacaklar için ilan edilen kadro sayısının on katı kadar aday KPSS puan sıralamasıyla belirlenecek ve kurum tarafından yapılacak yazılı ve / veya sözlü sınav tarihi ile birlikte ilan edilecektir. Bu sınav sonucunda atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, en geç 3(üç) iş günü içerisinde www.sdu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Her kadronun 1 (bir) katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

ÖNEMLİ NOT:

Kamu kurum ve kuruluşları ile Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli çalışanlar ile sözleşmeli çalışmakta iken, ayrılanlardan ayrıldıkları tarihten itibaren bir (1) yıl geçmeyenler müracaatta bulunamayacaklardır. Müracaatta bulunup sıralamada kazanmış olsalar bile 2009/14799 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ve 5917 sayılı Kanunun 47 nci maddesi gereğince sözleşme yapılması mümkün bulunmamaktadır.