Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 05 Nisan 2010 08:13, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DUYURU

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktr. Başvuracak adayların fakültelerin veya 4 yıllık yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmaları (Yurt dışından alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu'nca onaylanmış olması şarttır,), 657 Sayılı Kanunun 48, maddesindeki genel ve özel şartları sağlamış olmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar dilekçelerinde (http://personel.gumushane.edu.tr/formlar/ogretim_uyesi_basvuru.doc) başvurdukları anabilim dalını ve sınava girecekleri yabancı dili belirterek (Yabancı Dil Başarı Belgesi olanlar ekleyeceklerdir. ) ekinde, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, diploma (lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgelerinin onaylı örnekleri) ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlarından oluşan dosyalarını 4 takım halinde vereceklerdir,(Herhangi bir kurumda çalışanlar bu hizmetlerini gösterir belgelerini eklemeleri gerekmektedir.)

Başvurular gazetede ilan edildiği tarihten itibaren 15 gün süre içerisinde Gümüşhane Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı'na yapılacaktır.Posta ile yapılan başvurularda postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adayların Yabancı dil Sınav yeri ve tarihleri daha sonra tespit edilip adaylara ayrıca bildirilecektir.

Başvuruda bulunan adayların, başvurdukları kadro ile ilgili koşulları sağlamadığı sonradan tespit edilmesi halinde bu adayların ataması yapılmayacak ve başvurulan iptal edilecektir, ilgililere duyurulur,

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI KADRO UNVANI KADRO DER. KADRO ADEDİ AÇIKLAMA

REKTÖRLÜK ÖRGÜTÜ Türk Dili Yardımcı Doçent 5 1 Alanında Doktora yapmış olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Biyomühendislik Yardımcı Doçent 3 1 Biyokimya alanında Doktora yapmış olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ inşaat Mühendisliği Yapı Yardımcı Doçent 4 1 Alanında Doktora yapmış oimak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Harita Mühendisliği Kamu Ölçmeleri Yardımcı Doçent 4 1 Alanında Doktora yapmış olmak.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ' Siyaset ve Sosyal Bilimler Yardımcı Doçent 3 1 Alanında Doktora yapmış olmak.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ Halkla ilişkiler ve Tanıtım Halkla ilişkiler Yardımcı Doçent 5 1 Halkla ilişkiler alanında Doktora yapmış olmak.

SAĞLIK YÜKSEKOKULU Sağlık Yönetimi Bölümü . Yardımcı Doçent 5 1 Tıp Fakültesi, Sağlık Yönetimi, iş idaresi, Sağlık idaresi veya işletme alanında Doktora yapmış olmak.

GÜMÜŞHANE MESLEK YÜKSEKOKULU Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Organik Tarım Programı Yardımcı Doçent 5 1 Organik tarım veya Botanik alanında Doktora yapmış olmak.