Nevşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Nisan 2010 14:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Nevşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 sayılı.D.M.K.?nun 48.maddesi hükümleri dahilinde Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvurular ilanın Resmi Gazetede yayın tarihi itibariyle 15 (Onbeş) gündür.

Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23, 25 ve 26. Maddeleri ile ?Nevşehir Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atamalarda Aranacak Asgari Kriterleri? sağlamış olmak şartıyla:

YARDIMCI DOÇENT kadrosuna başvuracak adayların; başvurdukları anabilim dalını ve yabancı dilini belirten dilekçelerine, Özgeçmiş, (2) iki adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, yayın listesi, başvurdukları anabilim dalında yapmış oldukları doktora belgesi (yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve varsa yabancı dil başarı belgesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (Dört) adet dosyayı ekleyerek ilgili Fakülte Dekanlıklarına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

Yardımcı Doçent Kadrosuna Doçentler müracaat edemezler.

Duyurulur.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı/ Alanı Ünvanı Derecesi Adet Açıklama
Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Klasik Arkeoloji Yardımcı Doçent 5 1 İlgili alanda doktora yapmış olmak ve Kaya Mezarları üzerine çalışmaları olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Atom ve Molekül Fiziği Yardımcı Doçent 5 1 Değişik Fiziksel şartlar altında hazırlanan Geçiş Metal İyon katkılandırılmalarının EPR'i alanında çalışmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Katıhal Fiziği Yardımcı Doçent 5 1 Metalik Alaşımların katı-sıvı Arayüzey Enerjisi alanında çalışmış olmak
Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Biyokimya Yardımcı Doçent 5 1 Potansiyometrik Biyosensörler Geliştirilmesi alanında çalışmaları olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi Yardımcı Doçent 5 1 Özel Fonksiyonlarda Eşitsizlikler üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Topoloji Yardımcı Doçent 5 1 Kapanış uzayları kategorisinde ayrılma aksiyomları alanında çalışmaları olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Edebiyatı Yardımcı Doçent 5 1 Türk Hikayeciliği alanında çalışmış olmak.
Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Müzik (Kulak Eğitimi) Yardımcı Doçent 5 1 İlgili alanda Sanatta Yeterlik veya Doktora yapmış olmak.
Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Müzik (Türk Müziği Solfeji) Yardımcı Doçent 5 1 İlgili alanda Sanatta Yeterlik veya Doktora yapmış olmak.
Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Resim Yardımcı Doçent 5 1 Resim-İş Öğretmenliği alanında Doktora yapmış olmak.
Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Resim Yardımcı Doçent 5 1 İlgili alanda Sanatta Yeterlik veya Doktora yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat İktisadi Gelişim ve Uluslararası İktisat Yardımcı Doçent 4 1 Uluslararası iktisat alanında doktora yapmış olmak ve Borsaların özelleştirilmesi alanında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat İktisat Teorisi Yardımcı Doçent 5 1 Ekonomik Performans üzerine Sermaye Piyasasının etkileri alanında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat İktisat Teorisi Yardımcı Doçent 5 1 İçsel Büyüme Teorileri kapsamında Firmaların Büyüme Dinamikleri alanında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Muhasebe Finansman Yardımcı Doçent 4 1 Hissedar Değeri ile Geleneksel ve Çağdaş Finansal Performans Ölçütleri Arasındaki İlişkiler alanında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Siyaset ve Sosyal Bilimler Yardımcı Doçent 5 1 Türkiyede Devlet Adamlığı ve Politikacılık alanında çalışmaları olmak.
İncekara Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu     Yardımcı Doçent 5 1 Fizyoloji alanında doktora yapmış olmak.