Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 18 Mart 2010 12:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48.maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

Adayların; yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin tasdikli sureti ile başvurmaları gerekmektedir. (başvuran tüm adaylar 2547 sayılı Kanunun 23.maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendinde yabancı dil sınavına tabi tutulacaktır.)

Bu kadrolara Doçent olanlar başvuramazlar.

NOT: Müracaat edecek adayların ?Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Değerlendirme Kriterleri ve Puanlama Yönergesinde belirlenen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir. (http// www.omu.edu.tr adresinden Yönetim/Yönergelerden ulaşılabilinir.)

Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içinde başvurmayan adayların başvuruları ile posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Müracaat Yeri : Adayların ilgili birimlere; ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.

Müracaat Tarihi: Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde olup, yabancı dil sınav tarihlerini ve yerleri ilgili birimden öğrenilecektir.

BİRİMİ BÖL./ ANABİLİMİ DALI YARDIMCI DOÇENT
Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku 1
Hukuk Fakültesi Hukuk Tarihi 1