• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Ahi Evran Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 2010-03-13T12:35
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşımaları gerekmektedir. Adayların ilanın Resmi Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içinde istenilen belgelerle birlikte, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular ve eksik belgeli dosyalar kabul edilmeyecektir.

Adayların aşağıda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

1 - Profesör kadroları daimi statüde olup, başvuracak adaylar, anabilim dallarını belirten dilekçelerine (dilekçelerinde yayınlarından birini başlıca araştırma eseri olarak gösterecektir) özgeçmiş, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf, doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayın listelerini kapsayan 6 (altı) adet dosyayı teslim edeceklerdir.

2 - Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracak adaylar, anabilim dallarını belirten dilekçelerinin ekinde özgeçmiş, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf, doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayın listelerini kapsayan 4 (dört) adet dosyayı teslim edeceklerdir.

3 - Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların; başvurdukları anabilim dalını ve yabancı dilini belirtir dilekçelerine özgeçmiş, doktora diplomalarının tasdikli sureti, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı teslim edeceklerdir. Kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

4 - Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran tüm adaylar 2547 Sayılı Kanunun 23/b-2 maddesinde belirtilen yabancı dil sınavına tabi tutulacak olup sınav tarihi daha sonra duyurulacaktır.

5 - Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

UNVANI ADET AÇIKLAMA
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ -TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ
Profesör 1 Halk Edebiyatı konusunda çalışmalar yapmış olmak.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ - KİMYA BÖLÜMÜ ANALİTİK KİMYA ANABİLİM DALI
Yardımcı Doçent 1 Analitik Kimya alanında doktora yapmış olmak
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ - KİMYA BÖLÜMÜ BİYOKİMYA ANABİLİM DALI
Yardımcı Doçent 1 Biyokimya alanında doktora yapmış olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ - İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ MATEMATİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI
Yardımcı Doçent 1 Alanında doktora yapmış olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ - TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ
Yardımcı Doçent 1 Baklagillerde gen aktarımı üzerinde çalışıyor olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ - TARIMSAL ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ
Yardımcı Doçent 1 Alanında doktora yapmış olmak.
KAMAN MESLEK YÜKSEKOKULU -GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yardımcı Doçent 1 Gıda Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak
Memurlar.Net
4 gün önce Adalet Bakanlığı 8.000 sözleşmeli personel alacak 6 gün önce Kültür ve Turizm Bakanlığı 502 sözleşmeli personel alacak 4 gün önce CTE, 6.100 sözleşmeli personel alacak 5 gün önce Adalet Bakanlığı 900 sözleşmeli icra katibi alacak 3 hafta önce İBB, 122 İtfaiye Eri 75 Memur Alacak 2 gün önce Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü 62 İşçi Alacak 5 gün önce Kültür ve Turizm Bakanlığı 67 Sözleşmeli Personel Alacak 1 hafta önce Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı 1 hafta önce Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu 16 sözleşmeli personel alacak 3 hafta önce Strateji ve Bütçe Başkanlığı 20 sözleşmeli personeli alacak