İstanbul Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 06 Mart 2010 14:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile 28.01.1982 tarihlî Resmi Gaaete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nîn İlgili maddeleri uyarınca Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrosuna eleman alınacaktır.

Profesörlük Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: özgeçmişlerini , yayın listelerini Doçentlik Belgelerini, Bilimsel Yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri. ile bunlara yapılan atıfları, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, üniversite Yönetimine katkılarım kapsayan belge ve bilgileri içeresi 6 adet dosya ile birlikte Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığirta başvurmadan gerekmektedir.

NOT: Başvuruda bulunacak adayların Başlıca.Araştırma Eserinin adını da belirttikleri başvuru dilekçelerinden hazırladıkları dosyalara birer fotokopi koymaları ve dilekçenin aslı ile Özgeçmiş, Doçentlik Beigesi, yayırt listesi ve bastıca araştırma eseri olarak gösterdikleri eserden ve vesikalık fotoğraftan birer adet yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Doçentlik Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: özgeçmiş, Doçenttik Belgesi, Yayın Listesi ile Bilimsel çalışma ve yayınlarsnı kapsayan 4 adet dosya iie birlikte Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

NOT: Başvuruda bulunacak adayların başvuru esnasında yanlarında birer adet Doçentlik Beigest, Yaytn Listesi .özgeçmiş,başvuru dilekçesi ve bir adet vesikalık fotoğraf bulundurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçentlik Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Ssnava girecekten yabancı dili belirten dilekçelerini, özgeçmişlerini, Doktora Belgesini, yayın iisteterini, bilimsel çaiışma ve yayınlan kapsayarj 4 adet dosya, ile birlikte $gi« birimlere tesîim etmeleri gerekmektedir.

ilan edilen bütün unvanlar için Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması ve belgelenmesi şarttır.
Adayların 657 Sayılı Kanunun 48.rnaddesindeki tüm şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.

İlan edilen bu kadrolara müracaat edecek erkek adaylarm askertik yönünden
Mahkeme veva bakaya durumunda olmamaları gerekmektedir;.
Başvurular iiantn yayın tarihinden itibaren 15 gün İçinde ilgili birinilere yapılacaktır. Müracaatlar şahsen yapılacaktır. Posta ile başvuru kabul edilmeyecektir.